nieuws

waar je wat aan hebt.

Office Manager Mariska stelt zich voor!

31 oktober 2023

Mariska is alweer een tijdje aan de slag in haar nieuwe baan bij één van onze Partners in Rotterdam als Office Manager. Zij is bij onze Partner, een internationaal architectenbureau, gelijk (op basis van Werving & Selectie) in vaste dienst gegaan. Ook dat kan bij Management Support Assistant2 als onze Partner dat wenst. Mariska vertelt graag wie ze is en wat ze gaat doen.

Wat is eigenlijk jouw vooropleiding?
Theater, Film en TV wetenschappen: Universiteit Utrecht, Management Assistent bij Schoevers. En ik ben internationaal gecertificeerd NLP Practitioner.

Waarom heb je voor het vak Ondersteuner gekozen?
Omdat dit goed past bij mij en mijn persoonlijkheid, en omdat ik er echt goed in ben.

Hoe ben je bij Assistant2 terecht gekomen en waarom voor ons aan het werk?
Via LinkedIn, jullie hebben een goede naam, goede zorg en dat alles sluit aan bij mijn wensen.

Wat ga jij de komende tijd doen bij Assistant2?
Ik ga als Office Manager / Spil in het web aan de slag voor 32 uur per week bij een internationaal vooraanstaand architectenbureau in de regio van Rotterdam.

Welke vervolg trainingen ga jij volgen in het kader van jouw persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT)?
De training Creatief zakelijk schrijven en Empowerment: van ontzorger naar Sparringpartner.

Mariska, wat fijn om jou aan deze baan te hebben geholpen bij onze Partner. Nogmaals van harte gefeliciteerd met je nieuwe baan en we zien je graag bij de training Creatief zakelijk schrijven op 23 november. 

Foto: Mariska 2e van rechts

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.