nieuws

waar je wat aan hebt.

Even voorstellen … Office Manager Joan

2 maart 2023

Joan kwam bij ons begin dit jaar kennismaken en gaf aan dat zij op korte termijn kon starten voor een tijdelijke job. Na wat gesprekken met ons én onze Partner in Den Haag kan Joan deze maand nog starten met haar baan als Office Manager. Wie is Joan en waarom heeft zij voor Assistant2 gekozen? Joan stelt zich voor …

Wat is eigenlijk jouw vooropleiding?
Bachelor Vrijetijdsmanagement en Master Kunst – Cultuurwetenschappen.

Waarom heb je voor het vak Ondersteuner gekozen?
Mooie manier om nieuwe organisaties te leren kennen en de daarbij verschillende werkvormen.

Hoe ben je bij Assistant2 terecht gekomen en waarom voor ons aan het werk?
Naar aanleiding van een reactie op een openstaande vacature ben ik in gesprek gegaan met Fons. De kansen die Assistant2 biedt in combinatie met de persoonlijke benadering zorgen ervoor dat ik mij gelijk op mijn plek voelde bij de organisatie.

Wat ga jij de komende tijd doen bij Assistant2?
Ik ga voor de aankomende drie maanden aan de slag als Office Manager bij één van de Partners van A2, een communicatie adviesbureau gericht op duurzaamheid.

Welke vervolg trainingen ga jij volgen in het kader van jouw persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT)? 
Na reeds de training Overtuigend Spreken en Presenteren te hebben gevolgd en zal ik in juni deelnemen aan de training Complex Agendabeheer. Ik heb voor deze twee trainingen gekozen omdat het een mooie combinatie is van het ontwikkelen van een soft skill en een hard skill. Door de training Overtuigend Spreken en Presenteren heb ik geleerd hoe ik krachtiger kan overbrengen wie ik ben en waar ik voor sta en ik hoop door de training Complex Agendabeheer nog efficiëntere ondersteuning te kunnen bieden in de toekomst en verborgen mogelijkheden binnen veel gebruikte programma’s te ontdekken.

Wat leuk Joan om jou in ons team te hebben en dat je gelijk een training hebt gevolgd die jou verder helpt  ontwikkelen met overtuigend te spreken en presenteren. Wij wensen je veel succes en werkplezier toe bij onze Partner in Den Haag.  

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.