nieuws

waar je wat aan hebt.

Even voorstellen … Noa

20 oktober 2022

Office Assistant Noa is bij/via Assistant2 een leertraject gestart als Office Assistant. Met haar VWO diploma en een paar jaar studeren wil zij graag het ondersteunersvak in. Lekker van alles beetpakken en veel werkervaring op doen is wat ze wil. En wij geven haar graag die kans. Immers voor (F)ons zijn vaardigheden/skills en passie voor het vak belangrijker dan diploma’s!! Wie is Noa? Zij stelt zich graag even voor…

Wat is eigenlijk jouw vooropleiding?
Ik heb VWO gedaan. Hierna ben ik twee jaar gaan studeren in Leiden en heb ik in deze periode ontdekt dat ik meer energie krijg van leren in de praktijk. Fons noemt het geloof ik LEARNING BY DOING!

Waarom heb je voor het vak Ondersteuner gekozen?
Ik verwacht dat mijn persoonlijke kwaliteiten hierin goed tot hun recht komen. Het vak geeft mij ook een unieke kans om, ondanks dat ik ‘een starter’ op de arbeidsmarkt en in het vak van Ondersteuner ben, in veel processen in de organisaties waar ik ga werken mee te kijken. Hierdoor kan ik nog beter ontdekken wat bij mij past en mezelf blijven ontwikkelen. Het in de schaduw (tweede stem zijn)  van iemand werken, past in deze fase beter bij mij dan zelf op de voorgrond te staan. Tot slot vind ik het fijn dat ik in deze functie mijn verantwoordelijkheidsgevoel volledig kan inzetten.

Hoe ben je bij Assistant2 terecht gekomen en waarom voor ons aan het werk?
Nadat ik voor mezelf had besloten om Ondersteuner te worden, ben ik op zoek gegaan naar een organisatie die mij hierin zou kunnen begeleiden. Ik heb voor Assistant2 gekozen, omdat daar naast aandacht aan mijn vakontwikkeling ook veel aandacht aan mijn persoonlijke ontwikkeling wordt gegeven. Verder voel ik mij bij Assistant2 op mijn gemak en dat biedt een goede basis om ontspannen te kunnen werken.

Wat ga jij de komende tijd doen bij Assistant2?
De aankomende tijd ga ik aan het werk bij A2 op kantoor (2 dagen) en bij één van de Partners van Assistant2 (3 dagen), een hele mooie organisatie in Den Haag op cultureel gebied. Bij deze mooie Partner in het hart van Den Haag ga ik de twee Personal Assistants van de algemeen directeur en zakelijk directeur ondersteunen. Bij Assistant2 ga ik aan de slag als Office Assistant. In beiden heb ik enorm veel zin!

Welke vervolg trainingen ga jij volgen in het kader van jouw persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT)?
Om te beginnen heb ik een training Assertiviteit gedaan. Ik heb hier veel bevestiging gekregen en ben me hier nog bewuster geworden van mijn kwaliteiten. Welke training ik als tweede ga volgen, wil ik nog even goed over nadenken. Wellicht Notuleren. Het lijkt mij fijn om eerst even wat meer werkervaring op te doen en vanuit daar te bepalen wat ik nog verder ga ontwikkelen en leren.

Noa, wat kan het ineens snel gaan! Je hebt gelijk een super leuke klik bij onze Partner met als gevolg dat je daar nu kunt starten. En de rest van de tijd kun je bij ons jezelf verder ontwikkelen in dit mooie vak. Welkom bij Assistant2 en we wensen je veel werkplezier toe! 

Ook een passie voor het mooie vak en sta je open om een leertraject in te gaan? Neem contact op met HR@Assistant2.nl en wie weet zit jij net zoals Noa en Marleen (die Noa al voorging met omscholen) ook op een mooie Ondersteunersstoel!

 

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.