nieuws

waar je wat aan hebt.

Even voorstellen … Office Assistant Michelle

22 november 2023

Michelle geven we graag de kans om het vak van Assistant te leren. Het is gewoon een ontzettend leuk vak als je houdt van plannen, organiseren en ontzorgen. En dat geldt dus ook voor Michelle die nu op ons hoofdkantoor aan het werk is bij de Backoffice. Michelle vertelt wie ze is, wat haar vooropleidingen zijn geweest en wat ze graag wil bereiken.

Wat is eigenlijk jouw vooropleiding?
Ik heb de kappersopleiding gedaan, waar ik uiteindelijk 4 jaar werkzaam ben geweest. En de opleiding pedagogisch medewerker, waar ik 5 jaar in heb gewerkt.

Waarom heb je voor het vak Ondersteuner gekozen?
De taken die horen bij een Assistant passen mij goed. Plannen en organiseren vind ik heel leuk om te doen. Ook mensen ontvangen vind ik leuk. Dat heb ik altijd gedaan in mijn werk. Ik was toe aan een nieuwe uitdaging, en toen kwam Assistant2 op mijn pad. Ik vind het heel tof dat ik bij Assistant2 de kans krijg om mij verder te ontwikkelen in dit vak. Ik zie dit als een nieuwe start met de uitdaging om te kijken waar uiteindelijk mijn talenten en interesses liggen.

Hoe ben je bij Assistant2 terecht gekomen en waarom voor bij/ons aan het werk?
Via Dulcia (HR Officer) ben ik terecht gekomen bij Assistant2. Ik kwam met haar in gesprek per toeval en vertelde haar dat ik opzoek was naar een nieuwe uitdaging en dat dit vakgebied mijn interesse wekte. Zij vertelde mij over Assistant2. Ik ben een keer langs gegaan en dit voelde direct heel goed. Omdat ik geen papieren heb in dit vakgebied ben ik heel dankbaar dat ik deze toffe kans krijg bij Assistant2. Hier kan ik mijzelf ontwikkelen tot een goede Assistant met de juiste begeleiding en trainingen.

Wat ga jij de komende tijd doen bij Assistant2?
Ik zit op de backoffice en leer hier de taken die horen bij een Assistant. Ook volg ik de trainingen die Assistant2 organiseert. Deze vind ik heel leerzaam, en zo kom ik ook in contact met andere Assistants waardoor ik erachter kom wat alle mogelijkheden zijn.

Welke vervolg trainingen ga jij volgen in het kader van jouw persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT)? 
Ik denk dat ik alle trainingen ga volgen. Zo leer ik op meerdere vlakken en kan ik kijken waar mijn interesses liggen.

Ontzettend leuk om ook jou deze kans te geven om het vak van Ondersteuner onder de knie te krijgen. Bij ons ga je heel veel leren Michelle! Welkom in ons team en veel werkplezier gewenst!

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.