nieuws

waar je wat aan hebt.

Even voorstellen … Office Assistant Lauren

23 mei 2024

Meet Lauren! Zij zal ons ondersteunen op de Backoffice, als Office Assistant. Een leuke afwisselende baan bij ons op het hoofdkantoor in Den Haag. Lauren stel je maar eens voor… het podium is aan jou!

Wat is eigenlijk jouw vooropleiding?
Ik heb MBO facilitair leidinggevende gestudeerd.

Waarom heb je voor het vak Assistant Backoffice gekozen?
Ik was opzoek naar een nieuwe uitdaging toen deze functie op mijn pad kwam. Deze functie is erg divers en draagt verantwoordelijkheid met zich mee, precies wat ik zocht!

Hoe ben je bij Assistant2 terecht gekomen en waarom heb je gekozen voor het werken bij Assistant2?
Online kwam ik Assistant2 tegen. Het viel mij op dat het bedrijf veel kennis heeft van het vak ‘ondersteuner’. Ik ben vervolgens op gesprek gegaan waar ik meer heb mogen leren over Assistant2 en de mensen die er werken. Wat mij meteen opviel was de persoonlijke benadering van het bedrijf naar haar Assistants: erg direct, oprecht en behulpzaam. Dit gaf mij een sterk gevoel hieraan bij te willen dragen en het team te willen versterken.

Wat ga jij je de komende tijd mee bezig houden bij Assistant2?
Ik zal mij vooral bezighouden met het ondersteunen van de Directie, HR en Marketing. Daarnaast zal ik een deel facilitair op mij nemen.

En waar zie jij jezelf over 5 jaar?
Dit vind ik een lastige vraag, ik ben niet het type dat een route uitstippelt. Ik hoop het zo naar mijn zin te hebben bij Assistant2 dat ik hier een lange tijd kan blijven ontdekken en groeien. Dat ik veel mensen mag helpen en ondersteunen in hun avonturen.

Lauren, welkom bij het team van Assistant2. Wij wensen jou een mooie nieuwe uitdaging toe bij ons en waarbij je jouw talenten volledig kunt inzetten. Namens het gehele team en Assistants succes! 

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.