nieuws

waar je wat aan hebt.

Even voorstellen … Mireille

26 januari 2023

Mireille is recentelijk gestart bij één van onze Partners, een executive search bureau in Den Haag. De klik was zo optimaal dat Mireille direct in vaste dienst is getreden bij onze Partner. Ook dat kan bij/via Assistant2. Wie is Mireille en wat gaat ze precies doen? Mireille stelt zich even voor.

Wat is eigenlijk jouw vooropleiding?
Propedeuse Engels en Spaans (Universiteit van Utrecht). Daarna Europese Studies (Engels, Spaans en Internationaal Recht aan de Universiteit van Amsterdam)

Waarom heb je voor het vak Ondersteuner gekozen?
Ik ben team-, service- en detailgericht. Het voelt voor mij goed als mijn kwaliteiten ervoor zorgen dat anderen in het team zich kunnen focussen op hun belangrijkste werkzaamheden. Laat mij maar die ontzorger en ondersteuner zijn die anderen faciliteert en ruimte geeft om te shinen binnen hun vakgebied, dan zorg ik voor een stabiele verbinding. Het is bovendien een functie die goed parttime kan worden ingevuld.

Hoe ben je bij Assistant2 terecht gekomen en waarom voor ons aan het werk?
Ik had gereageerd op een andere functie. Hoewel die geen optie bleek werd ik alsnog uitgenodigd door Fons voor een kennismaking die ongedwongen en informatief verliep. Tijdens het gesprek schakelde Fons snel en kwam direct met een passende vacature.

Wat ga jij de komende tijd doen bij Assistant2?
De functie van Executive Search Assistant bij de Partner van A2!

Welke vervolg trainingen ga jij volgen in het kader van jouw persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT)?
Ik wil graag de training Empowerment (van Ontzorger naar Sparringpartner) volgen en ook de training Assertiviteit.

Fantastisch Mireille en ook dank voor het vertrouwen in (F)ons. Go 4 it en we houden uiteraard vinger aan de pols. 

 

 

 

 

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.