nieuws

waar je wat aan hebt.

Even voorstellen … Marleen met carrière switch

20 september 2022

Marleen is een GEWELDIG voorbeeld van iemand die gaat voor haar passie. Met haar ontzorgende skills slaat zij een nieuwe richting in, namelijk die van Ondersteuner. Marleen heeft jarenlang als kapster gewerkt en wil nu dolgraag haar gevoel volgen en gaan voor een carrière als Ondersteuner, te starten in de functie van Office Assistant bij A2. We geven haar graag deze kans. Want tja als je zo gepassioneerd bent van het vak, dan verdien je wel een kans toch?!

Wie is Marleen? Zij stelt zich graag kort voor.

Wat is eigenlijk jouw vooropleiding?
Ik heb de opleiding Beveiliger en Kapper afgerond. Twee hele verschillende opleidingen waar ik veel heb geleerd.

Waarom heb je voor het vak Ondersteuner gekozen?
Ik vind afwisseling in de werkzaamheden belangrijk. Ik hou ervan om werk uit handen te nemen en te ontzorgen.

Hoe ben je bij Assistant2 terecht gekomen en waarom voor ons aan het werk?
Ik heb online gereageerd op een vacature waarna ik werd uitgenodigd voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Het contact verliep soepel en ik had meteen een goed gevoel tijdens de kennismaking. De persoonlijke aanpak beviel mij erg. Ik voelde mij erg op mijn gemak.

Wat ga jij de komende tijd doen bij Assistant2?
De komende tijd zal ik werkzaam zijn op het kantoor van Assistant2 zelf. Ik kan op deze manier ervaring op doen als Office Assistant en zo de fijne kneepjes van het vak leren.

Welke vervolg trainingen ga jij volgen in het kader van jouw persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT)? 
Ik ga in ieder geval de training ‘Assertiviteit’ volgen zodat ik nog beter voor mezelf op kan komen. Ook de training ‘Social Media’ lijkt mij goed voor mij. Ik hoop hieruit te halen hoe ik leer het beste om te gaan met social media en waar ik op moet letten als ik berichten post. Als ik de kans krijg, en hier bij A2 krijg ik die zeker, ga ik proberen alle doe-trainingen van Assistant2 te volgen. Immers alles wat ik aan kennis opdoe en leer, is mooi meegenomen voor mijn volgende stap.

Marleen, wat gaaf dat je deze switch maakt! We gaan je zeker de fijne kneepjes van het vak bijleren en vervolgens gaan we op zoek naar een Perfect Match voor jou. Fijn om je in het team te hebben en van harte welkom!

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.