nieuws

waar je wat aan hebt.

Even voorstellen … Marise

2 september 2022

Op de fiets naar je werk kunnen is wel echt een mega pluspunt! Als wij weten wat de wensen zijn van onze Assistants dan gaan we gewoon kijken wat er mogelijk is. En laat dat nu precies voor Marise die in Delft woont het geval zijn. Een leuke passende baan bij een innovatieve Partner in Delft, wat betekent lekker dagelijks op de fiets naar haar werk! Marise stelt zich graag even voor.

Wat is eigenlijk jouw vooropleiding?
Ik ben afgestudeerd aan de Hoge Hotelschool in Maastricht.

Waarom heb je voor het vak Ondersteuner gekozen?
Veel ballen tegelijk in de lucht houden, het ondersteunen/ontzorgen van het Management Team door veel te regelen/organiseren en afwisselend werk met eigen verantwoordelijkheid spreken mij heel erg aan.

Hoe ben je bij Assistant2 terecht gekomen en waarom voor ons aan het werk?
Na 12,5 jaar in de gezondheidszorg gewerkt te hebben, was/ben ik toe aan een nieuwe uitdaging. Na diverse zoektochten op internet naar een nieuwe job en een aantal teleurstellende gesprekken bij/via recruiters en anderen kwam ik terecht bij Assistant2. Ik heb hen het alleenrecht gegeven van mijn zoektocht want ik werd moe van alle prikkels en goedbedoelde tips voor een andere baan. Na een goed kennismakingsgesprek stelde A2 mij voor bij een van hun Partners in Delft. En het was meteen raak. Na een tweede gesprek bij de Partner en de goede aanbieding heb ik mijn baan opgezegd en ben ik sinds kort aan de slag. De goede begeleiding en professionaliteit spreken mij heel erg aan. Ook de mogelijkheid die geboden wordt voor het volgen van trainingen in het kader van mijn persoonlijk ontwikkeltraject (LOT) vind ik interessant.

Wat ga jij de komende tijd doen bij Assistant2?
Ik ben 22 augustus begonnen als Office Manager bij een innovatieve Partner van Assistant2 in Delft. Ik kan er op de fiets heen, hoe fijn is dat! Ik ga ervan uit dat ik over een paar maanden bij hen via A2 een vaste aanstelling aangeboden krijg.

Welke vervolg trainingen ga jij volgen via jouw Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT)?
De training Assertiviteit ga ik in oktober volgen. Ik kan soms wat bescheiden overkomen en dat is niet altijd wenselijk 😊. Wat de training daarna zal worden, zal later nog besproken worden.

Marise, dank voor je vertrouwen en wat fijn dat we jou hebben kunnen helpen aan een mooie nieuwe baan en dat je op de fiets naar het werk kan. Wij wensen je veel werkplezier en succes toe.  

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.