nieuws

waar je wat aan hebt.

Even voorstellen… Marina

9 maart 2020

Wat is eigenlijk jouw vooropleiding?
International Business and Languages (IBL) en een premaster Neyenrode. Ik vind leren leuk en het gaat mij goed af maar tijdens de premaster wist ik dat ik eerst werkervaring wilde opdoen. Na wat omzwervingen kwam ik erachter dat een passende bedrijfscultuur veel belangrijker is dan een mooie functietitel. Ondertussen weet ik ook dat zaken goed organiseren en processen verbeteren mijn kracht zijn.

Waarom heb je voor het vak Ondersteuner gekozen??
Als ondersteuner heb je met veel informatie te maken en daarmee krijg je inzicht in de volledige bedrijfsvoering. Vanuit deze positie kun je de leidinggevende ontlasten en/of adviseren zonder dat het wordt gevraagd. Ik krijg daar een fijn voldaan gevoel van, als ik iemand op de juiste manier kan helpen.

Hoe ben je bij Assistant2 terecht gekomen en waarom voor ons aan het werk??
Na een hele vrije en zelfstandige rol als ondersteuner bij een IT bedrijf wil ik doorgroeien in project(management) bij een grotere organisatie. Zoals gezegd was bedrijfscultuur voor mij een dingetje;). Via via kwam ik in contact met Fons Scheltema, hij begreep goed wat ik zocht en wist daar een passende opdrachtgever voor. Meteen bij het eerste gesprek hadden we een goede klik en was de opdracht rond. Dit was precies wat ik zocht!

Wat ga jij de komende tijd doen bij Assistant2?
Ik ga aan de slag als projectmedewerker bij een grote gemeente in de Randstad.

Welke (vervolg) trainingen ga jij volgen in het kader van jouw persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT)? En waarom??
Ik mag de opleiding Effectief zakelijk schrijven volgen, mooie training aangezien we tegenwoordig zoveel per mail communiceren.

Veel succes Marina. Je hebt er even op moeten wachten maar dan heb je ook wat.

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.