nieuws

waar je wat aan hebt.

Even voorstellen … Management Assistant Rosita

26 januari 2024

De ondernemende en vrolijke Management Assistant Rosita is eind 2023 gestart met haar nieuwe baan via Assistant2. Een mooie functie bij een prachtige internationale nautische organisatie in Rotterdam. Wie is Rosita en waarom is ze via ons aan het werk? Rosita stelt zich voor…

Wat is eigenlijk jouw vooropleiding?
MEAO-Bedrijfscommunicatie/PR.

Waarom heb je voor het vak Ondersteuner gekozen?
Ik ben bij toeval erin gerold, een ondersteunende functie blijkt beter bij mij te passen en ik haal er heel veel voldoening uit.

Hoe ben je bij Assistant2 terecht gekomen en waarom voor ons aan het werk?
Ik volg Management Support Assistant2 al een tijdje op social media (LinkedIn, Insta, Facebook) en op advies van een vriendin heb ik contact opgenomen over de mogelijkheden via hen.

Wat ga jij de komende tijd doen bij Assistant2?
Aan de slag bij één van de Partners van Assistant2 in de regio Rotterdam als Management Assistant.

Welke vervolg trainingen ga jij volgen in het kader van jouw persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT)?
De eerste training die ik ga volgen is Social Media, deze training geeft meer uitleg wat je wel of niet moet doen, waar je extra op moet letten en hoe beter om te gaan met Social Media, zeker vanuit professioneel oogpunt. Ik ga nog in overleg welke tweede training ik ga volgen.

Rosita, inmiddels ben je alweer een poosje werkzaam bij ons. Naar wij hebben begrepen naar volle tevredenheid van alle partijen. Nog veel werkplezier toe gewenst bij onze Partner in het Rotterdamse. Go for it. De vaste baan. Daar gaan we voor!!!

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.