nieuws

waar je wat aan hebt.

Even voorstellen … Management Assistant Martijn

17 november 2022

Graag stellen we Management Assistant Martijn voor. Martijn is via Assistant2 rechtstreeks in vaste dienst gegaan bij één van onze culturele Partners in Rotterdam. We zijn er trots op dat we eindelijk weer eens een mannelijke Assistant hebben kunnen begeleiden naar een prachtige job. Het ondersteuners beroep is zeker niet alleen een beroep voor vrouwen zoals velen denken. Ook voor mannen liggen er kansen zolang je maar over de juiste kwaliteiten en skills beschikt. En die heeft Martijn!

Martijn stelt zich graag kort even voor!

Wat is eigenlijk jouw vooropleiding?
Ik heb International Hospitality Management gestudeerd in Leeuwarden (Stenden University).

Waarom heb je voor het vak Ondersteuner gekozen?
Hier komen veel van mijn kwaliteiten in samen: ontzorgen, waarde toevoegen, sterke intuïtie, oog voor detail, maar ook structuur, analytisch vermogen, ervoor zorgen dat een team haar werk kan doen en het managen van een breed scala van verantwoordelijkheden.

Hoe ben je bij Assistant2 terecht gekomen en waarom voor ons aan het werk?
Via een sollicitatie op een vacature, waarna we in gesprek zijn geraakt en er een andere match is ontstaan. De waarden waar Assistant2 voor staat resoneren met mij. Daarnaast was het voor mij, na veel kennis en ervaring op te hebben gedaan binnen de hotellerie, tijd voor een andere uitdaging in een andere branche, en voelde het snel erg vertrouwd waardoor “het balletje” is gaan rollen en we verder in gesprek zijn geraakt.

Wat ga jij de komende tijd doen bij Assistant2?
Ik word Management Assistant bij een culturele instelling in Rotterdam wat over een aantal jaar open gaat. Ik ga voor de directeur werken.

Welke training(en) zou jij willen gaan volgen in het kader van jouw persoonlijk ontwikkeling? En waarom??
Ik zou graag de trainingen Assertiviteit, Effectief Zakelijk Schrijven en Notuleren willen volgen.

Martijn, we zijn blij jou in ons A2 team te hebben als ondersteuner. Goed voorbeeld doet volgen. Wij wensen je heel veel succes en natuurlijk veel werkplezier toe bij onze Partner in het Rotterdamse. 

Martijn rechts op de foto

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.