nieuws

waar je wat aan hebt.

Even voorstellen … Management Assistant Lotte

4 oktober 2021

Lotte kwam begin september bij ons kennismaken, en op het juiste moment kregen wij van onze Partner, een non-profit organisatie uit Den Haag, het verzoek met spoed een Management Assistant voor hen te zoeken. Na de gesprekken was de keuze duidelijk voor alle partijen, Lotte is de perfect match.

Wie is Lotte? Zij stelt zich graag even voor.

Wat is eigenlijk jouw vooropleiding?
In 2019 heb ik mijn diploma behaald bij Tio in Rotterdam. De opleiding die ik daar gevolgd heb was Hotel- en Eventmanagement.

Waarom heb je voor het vak Ondersteuner gekozen?
Ik ben servicegericht ingesteld, en daarom zeer geschikt voor het ondersteunen van het management.

Hoe ben je bij Assistant2 terecht gekomen en waarom voor ons aan het werk?
Ik kwam bij A2 terecht via Social media. Daar stond een vacature open die mij aansprak. De professionaliteit van Assistant2 heeft mij overtuigd om met hun in zee te gaan.

Wat ga jij de komende tijd doen bij Assistant2?
Samen met Assistant2 ga ik werken aan het verder ontwikkelen van mijn skills, die noodzakelijk zijn in mijn rol als managementassistent. Ik heb er zin in. Naast het plaatsen en ontwikkelen van hun medewerkers, begeleiden zij ook. Dat doen zij al sinds 2007. Dat zal dus wel goed zitten.

Welke vervolg trainingen ga jij volgen in het kader van jouw persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT)? 
Ik ga de training Assertiviteit en Time Management volgen aangezien deze een perfecte aanvulling voor mijn ontwikkeling zijn.

Lotte, geweldig dat we jou hebben kunnen plaatsen bij één van onze Partners. Op naar een mooie samenwerking en natuurlijk heel veel werkplezier en succes de komende periode. We zijn al druk doende jou door te plaatsen. Immers als je eenmaal via (F)ons aan de slag bent….we stoppen niet voordat we jou aan een vaste baan hebben geholpen.

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.