nieuws

waar je wat aan hebt.

Even voorstellen … Management Assistant Josette

4 februari 2024

Josette is een doorgewinterde Ontzorger / Ondersteuner van Nu, die met veel plezier haar vak uitoefent. Als Management Assistant is zij gestart via Management Support Assistant2 met een nieuwe uitdaging bij één van onze Partners, een internationaal opererende organisatie in de regio Rotterdam. Een prachtig bedrijf waar Josette met veel plezier werkt, nadat zij de perfect passende Assistant op die plek is gebleken. A WINNER! Josette vertelt wie ze is…

Wat is eigenlijk jouw vooropleiding?
Na de HAVO heb ik de opleiding MBO4 directiesecretariaat gedaan.

Waarom heb je voor het vak Ondersteuner gekozen?
Omdat ik veel lol heb in puzzelen en ontzorgen. Na de HAVO had ik geen idee welke kant ik op wilde, ik heb toen een competentietest gedaan. Daaruit kwam dat de functie secretaresse of boekhouder goed bij me zou passen. Omdat ik graag afwisseling in mijn werk wilde, koos ik toen voor de secretaresseopleiding. Ik heb er geen moment spijt van gehad!

Hoe ben je bij Assistant2 terecht gekomen en waarom voor ons aan het werk?
Ik kwam Assistant2 tegen op LinkedIn en ben op jullie website terecht gekomen. Na het kennismakingsgesprek met Fons, had ik het idee dat hij begrijpt wat iemand als ik zoek in een baan/werkgever.

Wat ga jij de komende tijd doen bij Assistant2?
Ik ben aan de slag als Management Assistant bij een internationale speler in de petrochemie. Ik heb het erg naar mijn zin, en volgens mij past deze functie mij heel goed!

Welke vervolg trainingen ga jij volgen in het kader van jouw persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT)? 
Ik ga beginnen met Assertiviteit, vooral om te leren wat mijn persoonlijke kwaliteiten en valkuilen zijn, en waar mijn aandachtspunten liggen. Daarna zou ik graag de training Creatief zakelijk schrijven willen volgen. Dat kan via/bij A2 in het kader van mijn persoonlijke LOT.

Josette, van harte gefeliciteerd met jouw nieuwe baan bij onze Partner. Wij wensen je veel succes en uiteraard veel werkplezier met o.a. met het puzzelen van de agenda’s en inplannen van afspraken etc. De training Assertiviteit heb je gelijk al gevolgd, dus tot snel bij de training Creatief zakelijk schrijven!

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.