nieuws

waar je wat aan hebt.

Even voorstellen Management Assistant Gerthilde

22 februari 2024

Gerthilde is in februari gestart met haar nieuwe baan als Management Assistant bij één van onze Partners in Den Haag. Een klein feestje op kantoor om dat succes en haar verjaardag te vieren met een boeket bloemen van ons, en meegebrachte taartjes 🎂 van Gerthilde. Wie is Gerthilde? Ze stelt zich graag voor …

(op de foto vlnr: Gerthilde, Dulcia en Svenja)

Wat is eigenlijk jouw vooropleiding?
Schoevers directiesecretaresse & Schoevers juridisch secretaresse.

Waarom heb je voor het vak Ondersteuner gekozen?
Ik rolde eigenlijk vanuit een tijdelijke functie na mijn eerste opleiding in het vak (geheel andere branche: het toerisme) en eigenlijk vond ik het zo afwisselend en daardoor leuk dat ik er voor koos dan maar meteen door te pakken om me hierin verder te gaan ontwikkelen.

Hoe ben je bij Assistant2 terecht gekomen en waarom voor ons aan het werk?
Ik kende Assistant2 al uit het verleden van een trainingsdag en toen ik op zoek ging naar een nieuwe uitdaging heb ik de banden weer aangehaald. A2 onderscheidt zich doordat zij met aandacht voor de kandidaat zich inzetten om tot een zo goed mogelijke match te komen. Ook vinden zij een persoonlijke benadering heel belangrijk, die ik op mijn beurt weer als heel prettig ervaar.

Wat ga jij de komende tijd doen bij Assistant2?
Ik ga voor ruim 8 maanden aan de slag als Management Assistant bij één van de Partner van Assistant2, een belangenorganisatie binnen de overheid in Den Haag. Mogelijk met uitloop naar een vast dienstverband. Ik heb zin in deze nieuwe uitdaging en om mij vanuit daar weer verder te ontwikkelen.

Welke vervolg trainingen ga jij volgen in het kader van jouw persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT)? 
Onlangs volgde ik de training Empowerment, begin maart staat AI in de agenda. En mogelijk nog de Assertiviteitstraining in mei, deze omdat ik graag de balans bewaak tussen privé en zakelijk.

Wat ontzettend leuk Gerthilde dat we deze match hebben kunnen maken! We staan inderdaad bekend om onze persoonlijke aanpak, en daardoor gaan we voor kwaliteit! Veel succes en werkplezier bij onze Partner en nogmaals dank voor je meegebrachte taartjes! Ze waren ontzettend lekker! 

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.