nieuws

waar je wat aan hebt.

Even voorstellen … Management Assistant Demi

30 maart 2023

Begin maart kwam Demi bij ons langs voor een eerste  kennismaking. Snel daarna volgde er al een gesprek met één onze Partners, een maatschappelijk betrokken organisatie voor de Rotterdammers. Ook die klik was perfect! En dat betekent dat Demi vanaf deze week aan de slag is bij deze leuke organisatie waar al meerdere van onze Assistants geplaatst zijn.

Wie is Demi? Zij stelt zich graag even kort voor …

Wat is eigenlijk jouw vooropleiding?
Ik heb facility management gestudeerd (HBO) op de Hogeschool in Rotterdam.

Waarom heb je voor het vak Ondersteuner gekozen?
Ik vind het erg leuk om verschillende werkzaamheden te combineren, zoals administratieve en organisatorische werkzaamheden. Hierbij vind ik het belangrijk dat ik de organisatie kan helpen en ervoor kan zorgen dat alles binnen de organisatie soepel verloopt. Tevens vind ik het plannen en organiseren van bijvoorbeeld bijeenkomsten en evenementen erg leuk om te doen.

Hoe ben je bij Assistant2 terecht gekomen en waarom voor ons aan het werk?
Tijdens mijn zoektocht naar leuke baan als Management Assistant kwam ik een vacature van Assistant2 tegen op de site. Ik was direct enthousiast en solliciteerde op de vacature die ik tegen was gekomen. Ik werd snel uitgenodigd voor een gesprek en ik voelde me al gelijk op mijn gemak. Ik vind de persoonlijke aanpak, de begeleiding en trainingen van A2 erg fijn!

Wat ga jij de komende tijd doen bij Assistant2?
Ik ben gestart als Management Assistant bij één van de Partners van Assistant2, een goede doelen organisatie in Rotterdam. Geweldig.

Welke vervolg trainingen ga jij volgen in het kader van jouw persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT)?
Binnenkort ga ik de training Effectief Zakelijk Schrijven volgen. Ik wil namelijk weten hoe ik in een korte tijd betere teksten kan schrijven, zonder veel spelfouten. Daarnaast wil ik ook graag de training Assertiviteit volgen, omdat ik efficiënter grenzen wil stellen en vaker nee kunnen zeggen.

Welkom Demi! Wij wensen je ontzettend veel werkplezier en succes toe met deze leuke job waar je veel kunt leren. En wie weet volgt dan ook na een bepaalde tijd via (F)ons gewerkt te hebben de vaste aanstelling bij onze Partner. Velen zijn je al voor gegaan. Dus komt goed. 

 

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.