nieuws

waar je wat aan hebt.

Even voorstellen … Lieke

19 mei 2022

Lieke is gestart bij één van onze Partners in Rotterdam. Als Assistant gaat zij daar komende tijd aan de slag. Zij stelt zich graag kort even voor….

Wat is eigenlijk jouw vooropleiding?
Ik heb het VWO gedaan in Rotterdam en daarna de Hogere Hotelschool in Lausanne, Zwitserland.

Waarom heb je voor het vak Ondersteuner gekozen?
Ik vind het leuk om het Management van een bedrijf te ondersteunen, een functie met veel verantwoordelijkheden. Met mijn kennis en ervaring als ondersteuner van het management, ook in het buitenland, zorg ik dat alles goed verloopt en veel werk uit handen neem.

Hoe ben je bij Assistant2 terecht gekomen en waarom voor ons aan het werk?
Ik ben bij Assistant2 terecht gekomen via mijn echtgenoot, die Fons kent via het Korps Mariniers en ben erg enthousiast over de vriendelijkheid van iedereen, het netwerk, de snelheid van aanpak, maar ook hoe het bedrijf zich presenteert. Dit gaf mij veel vertrouwen om voor Assistant2 aan het werk te gaan.

Wat ga jij de komende tijd doen bij Assistant2?
Ik ga via A2 de komende tijd aan het werk in Rotterdam bij een maatschappelijk betrokken organisatie. Al jaren één van de Partners van Assistant2.

Welke vervolg trainingen ga jij volgen in het kader van jouw persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT)?
Ik ga de training Assertiviteit volgen en eveneens die van Notuleren. Assertiviteit wil ik gaan volgen om te leren wat beter voor mijzelf op te komen en op te komen voor mijn mening. De training Notuleren zal voor mij erg nuttig zijn, zodat ik meer vertrouwen krijg in het notuleren en hoe dit zo goed en snel mogelijk te doen.

Lieke, wat een mooie complimenten! Daar doen wij het onder andere voor. We wensen je veel succes en werkplezier toe bij onze Partner in Rotterdam. 

 

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.