nieuws

waar je wat aan hebt.

Julia, Office Assistant bij A2

5 augustus 2021

We zijn verheugd Julia te verwelkomen als nieuwe collega op onze backoffice als Assistant! Voor ons is Julia geen onbekende, zij heeft namelijk in 2017 stage bij ons gelopen voor haar HBO studie Management. Tijdens ons 10 jarig Assistant2 Event in 2017 met zo’n 120 Assistants en influencer Anna Nooshin hielp zij o.a. mee met de organisatie. Ontzettend leuk dat wij haar nu als vaste medewerker in ons team kunnen verwelkomen. Julia stelt zich graag aan je voor….

Wat is eigenlijk jouw vooropleiding?
Ik heb de AD opleiding (Office)Management afgerond aan de Hogeschool Rotterdam.

Waarom heb je voor het vak Office Assistant gekozen?
Het werk is erg afwisselend en dat maakt het leuk, geen dag is hetzelfde en de tijd vliegt voorbij. Daarnaast ben ik graag in contact met mensen. Deze combinatie heb ik in het vak Assistant gevonden!

Hoe ben jij bij Assistant2 terecht gekomen en waarom wil je graag werken bij Assistant2?
In 2017 heb ik stage gelopen bij Assistant2. Ik heb daarna altijd contact gehouden met het team van Assistant2 en kwam deze kans op mijn pad. A2 gaf mij direct weer een warm welkom. Ik ben erg enthousiast begonnen met mijn werkzaamheden!

Waar ga jij je de komende tijd mee bezig houden bij Assistant2?
Ik ga aan de slag als Office Assistant ter ondersteuning vanuit de Backoffice van A2.

Heb jij een toekomstbeeld voor je? Waar zie jij jezelf bijvoorbeeld over 5 jaar?
Over 5 jaar heb ik veel ervaring opgedaan en ben ik doorgegroeid naar de functie van Office Manager. Wat ik nu de komende tijd ga doen is een mooie leerschool en opstap.

Julia, we zijn erg blij met jouw komst als Office Assistant in het A2 team. Je kent Assistant2 en de mensen, je kent ons prachtige pand, je kent onze werkwijze … en dat maakt het super leuk om nu extra de diepte in te gaan en onze Assistants te gaan leren kennen. Heel veel werkplezier en succes gewenst namens je A2 collega’s en mede namens onze Assistants. 

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.