nieuws

waar je wat aan hebt.

Even voorstellen … HR-Assistant Medeja

4 december 2020

Als starter is het vaak lastig, zeker in deze tijd, om een baan te vinden. Omdat Assistant2 juist gaat voor die Ondersteuners die zelf (nog) niet dat netwerk hebben en ook open staan voor begeleiding en ontwikkeling, plaatsen we regelmatig starters. Natuurlijk ook omdat onze Partners ervoor open staan. Geweldig toch. HR-Assistant Medeja kreeg die kans en greep ‘m met beide handen aan. Medeja is deze week gestart bij één van onze Partners in Rotterdam en werd door een vriendin getipt om eens kennis te maken met Assistant2.

Medeja stelt zich graag even kort voor:

Wat is eigenlijk jouw vooropleiding?
Ik heb na de middelbare school een mbo-opleiding gevolgd: marketing, communicatie en evenementen. Vervolgens ben ik Human Resource Management (HBO) gaan studeren en heb ik afgelopen zomer mijn bachelor HRM behaald.

Waarom heb je voor het vak Ondersteuner gekozen?
Voor mij als starter/junior is een ondersteuners functie op een HR afdeling een goede manier om ervaring op te bouwen in het werkveld.

Hoe ben je bij Assistant2 terecht gekomen en waarom voor hen aan het werk?
Via een vriendin ben ik bij Assistant2 terecht gekomen. Assistant2 biedt goede persoonlijke begeleiding en gaat samen met jou op weg naar succes.

Wat ga jij de komende tijd doen bij Assistant2?
Via Assistant2 ben ik geplaatst bij een Partner in Rotterdam. Hier ga ik fulltime aan de slag als HR-Assistant. Ik mag allerlei zaken op gaan pakken binnen het HR veld en word door Linda en Carola vanuit de Partner van A2 begeleid.

Welke vervolg trainingen ga jij volgen in het kader van jouw persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT)? En waarom?
Ik wil de trainingen Assertiviteit en Time management gaan volgen. Ik denk namelijk dat deze twee trainingen mij gaan helpen om nog beter te kunnen plannen en om een goede proactieve en assertieve werkhouding te kunnen hebben.

Veel succes en werkplezier Medeja! Je hebt uitstekende gesprekken gevoerd bij A2 en onze Partner waardoor je de baan dubbel en dwars hebt verdiend. Succes en tot gauw bij één van onze trainingen.

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.