nieuws

waar je wat aan hebt.

Even voorstellen … Frédérique

2 mei 2022

Tijdens haar zoektocht naar een leuke vaste baan kwam Frédérique Assistant2 tegen. Hé dacht ze toen, leuke werksfeer, en ze geven mij daarnaast ook nog de ruimte om te leren en mijn Hbo-opleiding af te maken. En dan kan het erg snel gaan als je de juiste ‘soft’ skills en opleiding hebt én nog belangrijker de klik hebt met onze Partner. Frédérique is deze maand al gelijk bij 2 van onze Partners in Rotterdam aan de slag gegaan, een internationale organisatie en een goede doelen organisatie. Beiden zijn hemelsbreed 300 meter van elkaar verwijderd. Toeval?!

Wie is Frédérique? Ze stelt zich graag zelf voor.

Wat is eigenlijk jouw vooropleiding?
Ik zit in de afsluitende fase van mijn opleiding HBO Hotel- en Eventmanagement.

Waarom heb je voor het vak Ondersteuner gekozen?
Ik vind het leuk om binnen een project mensen te ontzorgen en dingen te regelen.

Hoe ben je bij Assistant2 terecht gekomen en waarom voor hen aan het werk?
Ik was rond aan het kijken op verschillende vacaturesites. Toen kwam ik een vacature van Assistant2 tegen en heb daar meteen op gereageerd. Het sprak mij erg aan dat je begeleiding en trainingen krijgt om jezelf te ontwikkelen.

Wat ga jij de komende tijd doen bij Assistant2?
De komende tijd ga ik het team van Assistant2 ondersteunen met de backoffice.

Welke vervolg trainingen ga jij volgen in het kader van jouw persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT)?
De training Assertiviteit heb ik gevolgd en als vervolgtraining ga ik de training Notuleren volgen. Ik denk dat de training notuleren erg handig kan zijn en bij elk bedrijf je hier gebruik van kunt maken.

Frédérique, geweldig om jou in ons team van Assistants te hebben. Veel werkplezier, succes en ervaring toegewenst! En dat papiertje op Hbo niveau, daar gaan we samen voor 😊!

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.