nieuws

waar je wat aan hebt.

Even voorstellen … Edith

11 januari 2022

2022 kan voor Edith niet meer stuk. Zij start in het nieuwe jaar gelijk met een nieuwe baan! Geweldig om zo het nieuwe jaar te beginnen. Edith gaat als management Assistant aan de slag bij een van onze nieuwe Partners, een landelijke overheidsinstelling in Den Haag.

Wie is Edith?? Zij stelt zich graag voor aan de hand van wat korte vragen…

Wat is eigenlijk jouw vooropleiding?
Ik heb de opleiding MEAO-secretarieel afgerond. Vanuit mijn interesse voor het vakgebied Communicatie én ruim 10 jaar werkzaam te zijn geweest in deze branche heb ik een tweejarige HBO-opleiding inclusief NIMA-A via het NCOI gevolgd. Helaas heb ik op de scriptie na geen diploma behaald. Maar zoals Fons ook altijd zegt, het gaat om de skills en de opgedane ervaring. Dan zijn diploma’s niet direct het belangrijkste.

Waarom heb je voor het vak Ondersteuner gekozen?
Mijn motivatie om te werken als ondersteuner is, dat ik het prettig vind om verschillende klussen uit te voeren voor een team of een manager. Waarbij men mij het vertrouwen op den duur geeft, dat het werk tot een goed resultaat wordt uitgevoerd.

Hoe ben je bij Assistant2 terecht gekomen en waarom voor ons aan het werk?
Door een ex-collega werd ik getipt om te kijken naar de vacatures bij Assistant2. Met name het aspect wat wordt genoemd, dat veel van hun functies uitzicht bieden op een vast dienstverband, trok mijn aandacht. En we gaan het samen waarmaken! Op naar die vaste baan.

Wat ga jij de komende tijd doen bij Assistant2?
Vanaf 10 januari 2022 start ik als Management ondersteuner bij een overheidsinstelling.

Welke vervolg trainingen ga jij volgen in het kader van jouw persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT)? 
Aan de trainingen Assertiviteit en Creatief zakelijk schrijven wil ik deelnemen. Ben heel erg benieuwd naar welke tools ik hier meekrijg om een en ander te kunnen toepassen in de praktijk.

Edith, wat fijn dat we een mooie plek voor je hebben gematched! Wij wensen jullie veel succes en werkplezier toe en tot spoedig op onze trainingen op onze kantoor in Den Haag, … En we gaan voor die vaste baan. 

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.