nieuws

waar je wat aan hebt.

Even voorstellen … Dulcia onze medewerker backoffice

22 september 2020

Dulcia is sinds begin augustus gestart bij ons op het hoofdkantoor als medewerker Backoffice. Grote kans dat je haar al aan de lijn hebt gehad tijdens telefonische interviews wanneer je je CV hebt ingestuurd, solliciteert voor een job of als er vragen zijn aangaande contracten of salarissen. Zij is een echte HR Ondersteuner met grote passie voor het vak én voor de mens. Dulcia stelt zich graag even zelf voor zodat je ook iets meer van haar te weten komt 😉  

Wat is eigenlijk jouw vooropleiding?
Ik heb Human Resource Management (HBO) gedaan aan de Haagse Hogeschool.

Waarom heb je voor het vak HRM / HR Ondersteuner gekozen?
Ik krijg er energie van wanneer ik sociaal contact heb met mensen, daarnaast vind ik het fijn om afwisselende taken te hebben. Deze combinatie zorgt ervoor dat ik voor het HR vak heb gekozen.

Hoe ben jij bij Assistant2 terecht gekomen en waarom heb je gekozen voor Assistant2 om hier je eerste echte baan te beginnen?
Via mijn online zoektocht ben ik bij Assistant2 terecht gekomen. Na mijn kennismakingsgesprek met hen was ik erg enthousiast en had er veel vertrouwen in dat Assistant2 voor mij de juiste match zou kunnen maken. Dit is achteraf ook gebleken!

Waar ga jij je de komende tijd mee bezig houden bij Assistant2?
Ik ben aan de slag als junior Office Assistant / medewerker Backoffice bij Assistant2, ik ondersteun de backoffice en houd me onder andere bezig met de salarisadministratie en HR gerelateerde zaken.

En waar zie jij jezelf over 5 jaar?
Over vijf jaar heb ik uiteraard veel ervaring opgedaan, waardoor ik doorgegroeid ben in het HR-vak. Ik heb niet een specifiek toekomstbeeld voor ogen, zolang ik maar veel plezier heb in hetgeen ik op dat moment doe.

Dulcia, fijn om je in ons Team te hebben en je nu al veel werk uit handen neemt. En daarnaast vinden we je uiteraard een geweldige collega en een topper met je grote glimlach! Veel succes. 

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.