nieuws

waar je wat aan hebt.

Even voorstellen … Daisy

12 april 2021

Via ons netwerk is Daisy bij ons terecht gekomen. Ze zocht een nieuwe uitdaging als echte Alleskunner van nu, managementassistente of office manager en het liefst een functie waarbij ze het aanspreekpunt is, kan ondersteunen en evenementen mag organiseren, regelen en plannen. En nu we dit terug lezen kunnen we een hoop vinkjes zetten in haar wensenpakket. Daisy gaat namelijk starten als hands-on Assistant evenementen en stelt zich graag kort even voor…. 

Wat is eigenlijk jouw vooropleiding?
Ik heb de MBO4 opleiding Vestigingsmanager groothandel afgerond. Daarna ben ik gaan werken en wilde ik graag studies/cursussen volgen naast mijn werk. Bij mijn vorige werkgever kreeg ik de kans om veel verschillende trainingen te volgen, gericht op managementassistentes maar ook trainingen zoals een opfriscursus Nederlands en AED. Daarnaast heb ik de cursus Basiskennis Boekhouden (BKB)/Elementair Boekhouden afgerond en ben ik nu bezig met een kort HBO programma office management.

Waarom heb je voor het vak Ondersteuner gekozen?
Ik ben er eigenlijk een beetje in gerold. Ik was opzoek naar een nieuwe uitdaging en via via kwam ik bij mijn vorige werkgever terecht als managementassistente. Eenmaal begonnen vond ik het super leuk en kwam ik erachter dat dit wel heel goed bij mij past. Ik ben me toen ook verder gaan ontwikkelen in het vak en heb er veel plezier in. Anderen blij maken met het werk wat ik doe, daar word ik zelf ook blij van. Ik ben dus eigenlijk een self made ondersteuner.

Hoe ben je bij Assistant2 terecht gekomen en waarom voor hen aan het werk?
Assistant2 heb via mijn netwerk voorbij zien komen en ik heb me vervolgens via de website gemeld voor een vrijblijvend gesprek. Na het eerste kennismakingsgesprek was ik enthousiast en wilde ik graag via Assistant2 aan de slag. Ik hou van het snelle schakelen en persoonlijk contact, dat is wat zij doen. Al snel kon ik bij een van de Partners op gesprek. Na een tweede gesprek mag ik starten! Heerlijk.

Wat ga jij de komende tijd doen bij Assistant2?
Ik ga aan de slag als Assistant evenementen bij een overkoepelende brancheorganisatie in de Randstad. Een nieuwe uitdaging waar ik veel zin in heb!

Welke vervolg trainingen ga jij volgen in het kader van jouw persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT)? 
Om mezelf te blijven ontwikkelen ga ik beginnen met de training Assertiviteit. Met deze training wil ik beter leren overtuigen en effectiever communiceren.

Daisy, we wensen je heel veel werkplezier bij onze Partner. Je hebt jezelf en onze Partner overtuigd van jouw kennis en kunnen met als resultaat deze mooie match!! Well done en blijf ontwikkelen. 

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.