nieuws

waar je wat aan hebt.

Even voorstellen … Carla

8 januari 2021

Carla neemt na bijna 20 jaar afscheid van haar oude werkgever en start in het nieuwe jaar als Management Assistant bij één van onze Partners in Den Haag. Het is de bedoeling dat Carla nadat zij een bepaalde periode via (F)ons heeft gewerkt zij (kosteloos) overgenomen gaat worden door onze Partner. Dat is onze werkwijze. Van vast naar vast…..

Carla stelt zich graag even voor:

Wat is eigenlijk jouw vooropleiding?
MEAO Secretarieel, Tinbergen College Den Haag

Waarom heb je voor het vak Ondersteuner gekozen?
Ondersteuner/MA is het mooiste vak dat er is: zorg dragen en verantwoordelijk zijn voor het reilen en zeilen van een afdeling of organisatie, zodat diezelfde afdeling/organisatie kwalitatief en professioneel op een hoger plan getild wordt. Ondersteunen bij en meedenken met diverse processen en beslissingen geven mij een enorm gevoel van betrokkenheid.

Hoe ben je bij Assistant2 terecht gekomen en waarom voor hen aan het werk?
Ik merkte Assistant2 “toevallig” op via Social media. Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en heb kenbaar gemaakt dat ik wel eens vrijblijvend wilde kennismaken.Uit alle contactmomenten met Assistant2 blijkt dat ik de juiste keuze heb gemaakt, ik stap in een warm bad; Assistant2 heeft voor mij het juiste zakelijke netwerk en niveau. Ik heb ervaren dat er oog en oor is voor de persoon achter het cv en dat expertise en ervaring meetellen.

Wat ga jij de komende tijd doen bij Assistant2?
Ik mag aan de slag bij hun Partner, een research instituut in de Randstad, als Management Assistant/Spin in het web.

Welke trainingen ga jij volgen of heb je al gevolgd in het kader van jouw persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT)? En waarom?
Ik heb inmiddels 2 trainingen gevolgd, Spice up your Career en Creatief Schrijven. De 3e training, Social Media, zou in oktober plaatsvinden maar is – i.v.m. corona – verschoven naar januari 2021.
Het volgen van trainingen en opleidingen vind ik belangrijk, omdat ik wil blijven ontwikkelen en scherp gehouden wil worden. Ik heb lang bij één werkgever gewerkt en merkte wat “ontwikkelingsachterstand”, wat ik nu met veel plezier aan het inhalen ben.

Carla, LETS DO IT! Geweldig en wat fijn dat je ons het vertrouwen hebt geschonken.Veel succes en werkplezier gewenst en tot snel bij onze training Social Media. 

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.