nieuws

waar je wat aan hebt.

Even voorstellen … backoffice medewerker specialisatie loonadministratie, Maaike

13 maart 2024

Maaike is sinds 1 maart onze nieuwe vaste kracht. Als backoffice medewerker loonadministratie ondersteunt zij Dulcia, die per 1 januari manager backoffice is. Een welkome aanvulling in haar team. We stellen haar graag aan je voor. Handig zodat je weet wie je aan de telefoon hebt of als je mailt en vragen hebt over bijvoorbeeld vakantiedagen, verloning of gewoon een gezellig up 2 date gesprek hebt. Maaike, aan jou het woord…

Wat is eigenlijk jouw vooropleiding?
Mijn vooropleiding is mavo, daarna mbo gedaan opleiding Manager Ondernemer Horeca 4 jaar.

Waarom heb je voor het vak Medewerker Backoffice gekozen?
Ik heb door mijn stage ontdekt dat ik cijfertjes heel erg leuk vind. Door de opdracht die ik van Assistant2 moest maken, heb ik bij jullie vacatures gekeken. Ik zag toen ook de vacature voor Backoffice medewerker intern bij jullie. Toen dacht ik YES dat past bij mij.

Hoe ben je bij Assistant2 terechtgekomen en waarom heb je ervoor gekozen om bij ons te komen werken?
Via mijn moeder die kende Assistant2 nog uit het verleden en zij had daar goede ervaringen mee. Zo ben ik gaan kijken naar vacatures en vond ik de functie van Backoffice medewerker heel leuk en ben hierop gaan solliciteren. Zo dus!

Wat ga jij je de komende tijd mee bezig houden bij Assistant2?
Ik wil me heel graag gaan bezighouden bij de backoffice met de cijfertjes 😉. Het lijkt me heel leuk om hier meer inzicht in te krijgen en meer over te leren en hierin door te groeien. Op korte termijn krijg ik de kans van A2 om de opleiding PDL te gaan volgen. Superveel zin in. En ook erg fijn dat zij in mij investeren.

En waar zie jij jezelf over 5 jaar?
Eerlijk gezegd ben ik hier nog naar aan het zoeken, ik hoop dat ik het hier super erg naar m’n zin heb en lang bij Assistant2 voor de backoffice blijf werken.

Maaike, van harte welkom bij het vaste team van Assistant2. Dat je veel gaat leren bij ons is een feit en je kunt zeker je hart ophalen wat betreft de cijfertjes …  factureren, verloningen, vakantiedagen, aanbiedingen etc … het komt allemaal voorbij met heel veel cijfertjes. Wij wensen je veel werkplezier en succes toe! 

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.