nieuws

waar je wat aan hebt.

Even voorstellen … backoffice medewerker Sanneke

24 november 2022

Sanneke is een ‘oude’ bekende van (F)ons. En als je weet dat het goed zit, dan kom je natuurlijk altijd terug. We verwelkomen onze nieuwe collega op onze Backoffice op het hoofdkantoor in Den Haag. We groeien en dan is versterking meer dan welkom!

Sanneke stelt zich graag even kort voor.

Wat is eigenlijk jouw vooropleiding?
Ik heb een secretaresse opleiding gedaan.

Waarom heb je voor het vak medewerker Backoffice gekozen?
Met Fons heb ik een aantal gesprekken gehad over deze functie en het lijkt mij een leuke nieuwe uitdaging.

Hoe ben je bij Assistant2 terecht gekomen en waarom heb je gekozen voor het werken bij Assistant2?
Ongeveer 10 jaar geleden heb ik via Assistant2 bij een aantal Partners van Assistant2 gewerkt. Na een aantal jaar had ik bij toeval weer contact met Fons en na een aantal leuke gesprekken waar ook mijn huidige collega Dulcia bij aanwezig was, heb ik de keuze gemaakt om weer bij Assistant2 te gaan werken. Dit keer wel op het hoofdkantoor!

Wat ga jij je de komende tijd mee bezig houden bij Assistant2?
Ik ga aan de slag als medewerker backoffice. Samen met collega Dulcia gaan we voor kwaliteit. Zorgen dat alles op rolletjes verloopt, uitbetalingen, facturatie noem maar op. Eigenlijk van alles behalve dan het dagelijkse contact met Partners en kandidaten. Pas als de plaatsing rond is komen wij van de backoffice in beeld. Erg veel zin in.

En waar zie jij jezelf over 5 jaar?
Ik hoop dat ik mijzelf over 5 jaar extra heb ontwikkeld op het gebied van backoffice, vergunningen etc.

Sanneke, wat ontzettend gaaf dat je opnieuw voor Assistant2 hebt gekozen en juist voor een baan op het hoofdkantoor als Backoffice medewerker. Welkom in het A2 team en we gaan er samen een mooie uitdaging van maken met het groeiende team! 

PS, mocht je zelf ook op zoek zijn naar een vaste baan bij ons op kantoor mail dan eens met HR@Assistant2.nl. We kijken niet zozeer naar diploma’s maar meer naar jouw talenten en kijken dan samen wat de mogelijkheden zijn. Sanneke kan dit beamen!

 

 

 

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.