nieuws

waar je wat aan hebt.

Even voorstellen … Assistant2 consultant Lynn

26 april 2023

Welkom in het A2 vaste team! Lynn is bij (F)ons aan de slag als Career Consultant en zal dus de front office gaan bemannen. Zij helpt graag andere mensen verder komen en met haar achtergrond als ondersteuner én leidinggevende zit zij op de perfecte plek bij Assistant2. Wie Lynn is? Dat vertelt ze je graag zelf …..

Wat is eigenlijk jouw vooropleiding?
Ik heb Sociaal Pedagogische Hulpverlening gestudeerd. Al is dit iets anders, uit de keuze voor deze opleiding blijkt al dat ik graag mensen help. Veel aspecten uit deze opleiding, zoals bijvoorbeeld gesprekstechnieken, kan je ook toepassen in het dagelijks leven of gebruiken in andere rollen.

Waarom heb je voor het vak Consultant gekozen?
Zelf heb ik in verschillende ondersteunende en leidinggevende rollen gewerkt en ik wil graag de kennis die ik heb opgedaan op een andere manier toepassen. Het lijkt mij interessant om met verschillende mensen in gesprek te gaan en erachter te komen waar hun sterke punten liggen en wat ze graag willen doen. Om dan een goede match te kunnen maken met het juiste bedrijf in een passende rol lijkt me natuurlijk al helemaal leuk!

Hoe ben je bij Assistant2 terecht gekomen en waarom heb je gekozen voor het werken bij Assistant2?
In mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging ben ik een vacature via Assistant2 tegengekomen. Vervolgens ben ik in gesprek gegaan met Fons. Tijdens dit gesprek hebben we het ook gehad over de vacatures die Assistant2 heeft openstaan voor op het hoofdkantoor. Er was een goede klik en toen ik het kantoor binnenstapte had ik een fijn gevoel. Er hangt een prettige sfeer en er is open communicatie, wat ik zelf erg belangrijk vind. Daarnaast lijkt de rol me divers en uitdagend, waardoor ik heb besloten de sprong te wagen.

Wat ga jij je de komende tijd mee bezig houden bij Assistant2?
Fons gaat mij onder zijn hoede nemen en mij meenemen in waar hij zich allemaal mee bezighoudt. Verder ga ik natuurlijk ook meekijken met mijn andere collega’s om zoveel mogelijk te leren. Ik wil graag met onder andere deze kennis mijn eigen manier creëren om uiteindelijk de juiste match te kunnen maken en zowel de kandidaten als de opdrachtgevers zo blij mogelijk te maken.

En waar zie jij jezelf over 5 jaar?
Hopelijk in een rol waarin ik mij helemaal thuis voel en wie weet is dat wel bij Assistant2! 🙂

Lynn van harte welkom in ons team! We zijn blij met je komst en wensen je heel veel werkplezier toe in ons prachtige pand aan de Koninginnegracht in Den Haag. 

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.