nieuws

waar je wat aan hebt.

Even voorstellen … Jitta

23 november 2021

Jitta is via Assistant2 aan een prachtige baan begonnen als Assistant bij een maritieme organisatie in Friesland. Assistant2 werkt namelijk landelijk en dat komt mede namens ons interessante netwerk. Jitta is in ieder geval blij met haar nieuwe baan en stelt zich graag even voor.

Wie is Assistant Jitta?

Wat is eigenlijk jouw vooropleiding?
Van origine kom ik uit de zorg. Ik heb de kans gekregen om mij om te scholen tot assistent secretaresse en daarna ben ik bij een medisch speciaalzaak gaan werken. Eerst als backoffice medewerker en na het volgen van een opleiding als Management Assistent.

Waarom heb je voor het vak Ondersteuner gekozen?
Het ondersteunen en ontzorgen zit in mijn DNA. Als ondersteuner ervaar ik veel diversiteit in taken en dat geeft mij energie.

Hoe ben je bij Assistant2 terecht gekomen en waarom voor ons aan het werk?
Bij toeval zag ik een item van Assistant2 voorbijkomen op LinkedIn waarna ik de website heb bezocht. Daar zag ik een leuke vacature waar ik direct op heb gesolliciteerd. Diezelfde middag had ik een prettig gesprek met Fons. Hij was oprecht geïnteresseerd in waar ik naar op zoek was en heeft mij in contact gebracht met een fijne opdrachtgever / Partner waar ik mij ook direct thuis voelde. De begeleiding van Assistant2 ervaar ik als erg prettig.

Wat ga jij de komende tijd doen bij Assistant2?
Ik ga 24 uur per week werken als Assistant bij een maritieme organisatie in Friesland.

Welke vervolg trainingen ga jij volgen in het kader van jouw persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT)?
Training assertiviteit: Omdat ik graag ontzorg is het bewaken van mijn grenzen vaak een grote uitdaging voor mij. Deze training kan mij handvatten geven om efficiënt grenzen te stellen en mij inzicht te geven in mijn valkuilen en hoe ik deze zelf tijdig kan signaleren.

Training Social Media: tegenwoordig kunnen we niet meer om social media heen en kom ik er in mijn werkzaamheden als assistant ook mee in aanraking. Wat zijn de do’s en de dont’s, hoe communiceer je op een zakelijke manier via social media en ik hoop hier vooral handige tools te krijgen om op professionele wijze social media te gebruiken.

Jitta, wat mooi dat we samen een passende baan voor je hebben gevonden. Wij wensen je namens het hele team en je collega Assistants veel werkplezier en succes toe. 

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.