nieuws

waar je wat aan hebt.

Even voorstellen … Assistant Hélène

12 juni 2024

Hélène is bij één van onze Partners op de Maasvlakte gestart als Assistant. Een prachtig bedrijf dat zorgt dat wij in de winter er ‘warmpjes’ bij zitten. Met haar ruime ervaring als Assistant gaat zij het team van onze Partner ‘op locatie’ ontzorgen, de werkzaamheden ordenen en lekker structuur aanbrengen. Wie is Hélène en hoe is ze bij Assistant2 terecht gekomen?

Wat is jouw vooropleiding?
Na mijn MAVO4 diploma, heb ik het praktijkdiploma boekhouden gehaald. Daarna heb ik NIMA A gedaan.
Ook deed ik ‘s avonds 3 jaar lang Engelse opleidingen, waaronder Engels conversatie 1, conversatie 2 en Aussie Engels. Deze opleidingen heb ik in mijn KLM-tijd gedaan. Aangezien ik redelijk creatief ben, heb ik als hobby een aantal jaren bloemschik opleidingen gedaan. Ik heb alle benodigde papieren om een bloemenwinkel te openen…. Omdat er toen een verhuizing volgde van Noord naar Zuid-Holland kwam ik weer in de secretaressewereld terecht. Samen met een collega heb ik toen de hbo-opleiding Management assistente gedaan.

Waarom heb je voor het vak van Ondersteuner gekozen?
Ik ben eigenlijk het vak ingerold als zo velen. Bij KLM werd ik toendertijd gevraagd om secretaresse te worden en dat pakte heel goed uit. De afwisseling van het werk vind ik erg leuk en het ontzorgen past goed bij mij.

Hoe ben je bij Assistant2 terecht gekomen en waarom voor ons aan het werk?
Ik ben door toeval bij Assistant2 terecht gekomen. Een paar jaar geleden kwam ik in contact met Assistant2 en ik had al een afspraak om bij hen langs te komen. Helaas moest ik de afspraak afzeggen, omdat ik op dat moment een begrafenis had. In de tussentijd had ik een baan gevonden. Een paar weken terug kwam ik weer met Assistant2 in aanraking en ik moet eerlijk zeggen wat een fijne ervaring. Ik heb al voor verschillende bureau’s gewerkt, maar zo’n persoonlijke benadering heb ik nog nergens meegemaakt. Ik heb het volste vertrouwen dat ik het naar mijn zin krijg.

Wat ga jij de komende tijd doen bij Assistant2?
Ik werk als Assistant bij een tankopslag op de Maasvlakte in Rotterdam. De plek waar 40% van de Nederlandse gasbehoefte ons land binnenkomt. Lekker op de werkvloer, daar houd ik van en past ook echt bij mij.

Welke vervolg trainingen ga jij volgen in het kader van jouw persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT)?
Als eerste ga ik de training Creatief zakelijk schrijven doen en in oktober de training AI voor Assistants. Ik hoop de kennis die ik op doe met beide workshops te kunnen gebruiken in mijn werk bij de Partner van Assistant2.

Hélène, nogmaals van harte gefeliciteerd namens het vaste team van Assistant2 met deze nieuwe uitdaging voor je! Komt vast en zeker goed :-). En tot snel bij de training Creatief zakelijk schrijven.  

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.