nieuws

waar je wat aan hebt.

Even voorstellen … Anouk

24 mei 2022

Als Assistant gaat Anouk aan de slag bij een internationaal advocatenkantoor in Den Haag. Zij zich gaan bezig houden met het ondersteunen van de recruitment manager. Een mooie nieuwe uitdaging ligt er de komende periode te wachten voor haar. Anouk vertelt graag hoe ze bij Assistant2 is gekomen en waarom ze kiest voor onze speciale werkwijze.

Anouk stelt zich graag voor!

Wat is eigenlijk jouw vooropleiding?
Mijn vooropleiding is de HAVO en daarna ben ik vrij snel in de financiële dienstverlening gerold. Dit heb ik ruim 27 jaar gedaan en in deze periode heb ik verscheidene opleidingen gedaan op het gebied van financiële dienstverlening (advies en verkoop).

Waarom heb je voor het vak Ondersteuner gekozen?
In mijn werk vond ik advies en verkoop ontzettend leuk en in mijn laatste functie(s) kon ik mijn kennis en ervaring inbrengen om anderen te helpen succesvol te zijn. Ik word blij als ik een bijdrage kan leveren aan het resultaat van een team of manager en daarin ook initiatieven kan nemen en mag meedenken. Daarnaast wil ik graag mijn organisatie skills verder ontwikkelen.

Hoe ben je bij Assistant2 terecht gekomen en waarom voor ons aan het werk?
Via Social media, op zoek naar vacatures op het gebied van (sales-)ondersteuning, kwam ik terecht op de website van Assistant2. Wat mij in eerste instantie aansprak was de verscheidenheid aan vacatures op het gebied van ondersteuning én de professionele werkwijze, zoals de uitgebreide screening en profielschets. Maar wat mij het meest heeft verrast, is jullie begeleiding; persoonlijk, eerlijk en uitdagend.

Wat ga jij de komende tijd doen bij Assistant2?
Bij een advocatenkantoor ga ik de recruiters ondersteunen bij het aannemen en begeleiden van stagiaires. Dit is voor mij helemaal nieuw! Dat ik de kans krijg om in een onbekende werkomgeving aan de slag te gaan, waarbij ik meteen ondersteuning kan bieden, vind ik een prachtige uitdaging. Een van de werkzaamheden is het organiseren van evenementen om studenten enthousiast te maken voor een stage bij dit kantoor.

Welke vervolg trainingen ga jij volgen in het kader van jouw persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT)? 
Met de training “Overtuigend Spreken en Presenteren” wil ik meer zelfvertrouwen krijgen om, in een onbekende omgeving, mensen te overtuigen. Daarnaast wil ik de training Social Media graag volgen om meer ervaring te krijgen in het zakelijk gebruik.

Anouk, wat een mooie complimenten geef je ons team en onze werkwijze! Dank hiervoor! Wij wensen je heel veel werkplezier toe!  Veel succes!

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.