nieuws

waar je wat aan hebt.

Even voorstellen … Anne-Louise opnieuw aan de slag via Assistant2

8 juni 2021

Anne-Louise is weer terug bij Assistant2. Zij is per 1 juni gestart bij één van onze internationale Partners in regio Zuidwest-Nederland als Office Manager. Zij stelt zich graag opnieuw voor en legt heel mooi uit wat het vak van Ondersteuner voor haar betekent.

Wat is eigenlijk jouw vooropleiding?
MBO Facilitair Leidinggevende en HBO (Office) Management.

Waarom heb je voor het vak Ondersteuner gekozen?
Het vak Ondersteuner is voor mij zoals het meester-gezel-principe. Bekent uit de verhalen over de gildes in de middeleeuwen. De basis is: Leren doe je door te doen. Door in de praktijk er mee bezig te zijn. En vooral door, af en toe, fouten te maken. Goed voorbeeld, doet goed volgen. Je leert sneller met een goede “meester” naast je. Een coach. De meester stimuleert je om vooral eerst zelf te proberen. Als je vast loopt, ga je te rade bij je meester. Je meester doet het voor en jij kijkt en leert. En dan probeer je het zelf nog een keer. Nu met meer succes. Je krijgt vertrouwen en je groeit in kennis en vaardigheden. Je wordt zélf langzaamaan meester. En dat past uitstekend bij mij.

Hoe ben je bij Assistant2 terecht gekomen en waarom voor hen aan het werk?
Ik heb via een oud studiegenoot Assistant2 leren kennen in 2019. Ik heb anderhalf jaar geleden voor een Partner van Assistant2 gewerkt en ben toen in vaste dienst gegaan. Via Fons kwam ik nadat, in overleg en door omstandigheden afscheid is genomen, al snel een perfect passende nieuwe uitdaging tegen waar ik sinds 1 juni aan de slag ben!

Wat ga jij de komende tijd doen bij Assistant2?
Ik ben vanaf 1 juni  aan de slag bij één van de Partners van Assistant2 als Office Manager. Met als uiteindelijk doel: binnen een aantal maanden daar in dienst te treden. Mits natuurlijk de juiste klik, karakter en bedrijfscultuur. Dit is een unieke kans om in hun keuken te kijken en wanneer we van beide kanten echt zeggen: YES!, dan graag te blijven plakken.

Welke trainingen ga jij volgen in het kader van jouw persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT)? 
Welke trainingen voor mij goed zijn ga ik nog even overleggen met Fons, maar ik vind de volgende trainingen interessant:
Assertiviteit – met meer zelfvertrouwen en overtuigingskracht voor mijzelf en mijn mening op te komen zonder dat het verkeerd overkomt;
Creatief zakelijk schrijven – ik ga de social media pagina’s bijhouden bij mijn nieuwe uitdaging dus dit past daar perfect bij;
Time management – beter prioriteiten stellen op hectische dagen.

Anne-Louise, wat fijn om je weer terug in ons team te hebben. We hopen ook van harte dat we de juiste match hebben gemaakt voor jou en onze Partner, maar daar zijn we bijna voor 100% van overtuigd. Succes!

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.