nieuws

waar je wat aan hebt.

Even voorstellen … Anja

11 mei 2021

Hoe fijn is het om de geschikte functie voor een Assistant te vinden die perfect past in een baan en goed kan aarden in de desbetreffende bedrijfscultuur. Voor Anja is dit het geval. Ze heeft Assistant2 laten zoeken naar een leuke functie voor haar wat paste bij haar wensen. We stellen graag Anja aan je voor….

Wat is eigenlijk jouw vooropleiding?
Ik heb de MEAO gedaan.

Waarom heb je voor het vak Ondersteuner gekozen? Ik vind het fijn om een zelfstandig (financiële) Ondersteuner te zijn en samen met mijn leidinggevende en directe collega’s te sparren om de werkzaamheden zo goed mogelijk af te ronden.

Hoe ben je bij Assistant2 terecht gekomen en waarom voor ons aan het werk?
Ik kreeg van een kennisje een vacature doorgestuurd en zag dat dit via Assistant2 ging. Ik had nog nooit van Assistant2 gehoord, dus ik heb op de site gekeken en had het gevoel dat Assistant2 goed kijkt naar welke vacature echt bij je past. Ik besloot toen om niet direct op de vacature te solliciteren, maar om mijn cv te sturen zodat naar alle geschikte functies voor mij gekeken kon worden. En toen belde zij met de job waar ik nu zit. GEWELDIG toch?!

Wat ga jij de komende tijd doen bij Assistant2?
Ik ga tijdelijk bij onderwijsinstelling werken in een administratieve functie. Het is een basisschool in een achterstandswijk die wordt gefinancierd door een filantropische stichting met als doel dat ieder kind gelijke kansen krijgt.

Welke vervolg trainingen ga jij volgen in het kader van jouw persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT)? En waarom?
Training Assertiviteit omdat ik wat onzeker ben en hoop dat ik dat beter kan hanteren door deze training te volgen.

Zo zie je maar weer, via een kennis word je getipt en vervolgens heb je op korte termijn een baan. Anja, we wensen je heel veel succes met je nieuwe uitdaging en wensen je veel werkplezier toe. En ons motto luidt, als je eenmaal via (F)ons aan de slag bent laten we je ook niet meer gaan. We gaan dus voor het vervolg. 

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.