nieuws

waar je wat aan hebt.

Even voorstellen … Anita

18 juni 2020

Anita is na Pinksteren begonnen aan haar nieuwe job bij één van onze Partners in Gelderland. Geheel in stijl met alle Assistant2 attributen zoals onze bureau-onderlegger, blocnote en zelfs met trots draagt ze onze button I’m an Assistant2! Hoe leuk!! Maar wie is nu deze topper? Ze stelt zich graag je voor:

Wat is eigenlijk jouw vooropleiding?
Ik heb de MEAO opleiding gevolgd, administratieve richting en daarna nog tal van trainingen in de loop der jaren.

Waarom heb je voor het vak Ondersteuner gekozen?
Aanvankelijk was dat geen bewuste keuze. Bij mijn eerste werkgever had ik voornamelijk administratieve taken, in lijn dus met mijn opleiding. Na verloop van tijd kreeg ik steeds meer secretariële taken toebedeeld. Vervolgens heb ik mij In de avonduren bijgeschoold en toen volgde de logische stap om eens verder te kijken dan het grootboek. Zo ben ik het secretaresse vak ingerold. En die Assistant rol beviel uitstekend.

Hoe ben je bij Assistant2 terecht gekomen en waarom voor ons aan het werk??
Assistant2 en mijn vorige werkgever hebben verschillende keren samengewerkt en Fons kwam ik met enige regelmaat tegen in de verschillende netwerken. De goede ervaringen uit het verleden maakte dat ik niet twijfelde om met Assistant2 in zee te gaan, toen ik dit voorjaar een beschikbare vacature van Fons kreeg toegezonden.

Wat ga jij de komende tijd doen bij Assistant2?
Ik ben bij begonnen bij Bright Group in Ede als trainingscoördinator / office manager.

Welke vervolg trainingen ga jij volgen in het kader van jouw persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT)? En waarom??
De modules Creatief Schrijven en Social Media staan met stip bovenaan. Zakelijk schrijven gaat me prima af, maar op het creatieve vlak kan ik wel ondersteuning gebruiken. Voor social media geldt hetzelfde, hier had ik zakelijk -tot voor kort – weinig mee te maken.

Anita, wij hebben the Perfect Match voor jou gevonden in Gelderland. Veel succes en veel werkplezier gewenst bij onze leuke Partner!

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.