nieuws

waar je wat aan hebt.

Even (opnieuw) voorstellen … Sophia

2 juni 2021

Als je het goed doet…..dan komen ze vanzelf weer terug! Dat geldt ook voor Oud-Assistant, Sophia. Al meerdere keren hebben wij Sophia geplaatst bij Partners in diverse Ondersteuners functies. En YESSSS we hebben haar wederom geplaatst bij een club, in een functie die op haar lijf geschreven is.

Voor diegene die Sophia nog niet kennen….even opnieuw voorstellen.

Welke voor opleiding heb jij precies gedaan? 
Tourism Management aan de University of Derby, Derbyshire, Engeland.

Waarom heb je voor het vak Ondersteuner gekozen??
Ik haal er veel voldoening uit om anderen te helpen. Ik regel graag en zorg waar ik kan dat dingen soepel en efficiënt verlopen.

Hoe ben je bij Assistant2 terecht gekomen en waarom ben je voor ons aan het werk??
Ik was een aantal jaar geleden al via Assistant2 in dienst geweest bij verschillende Partners. Nu ik weer op zoek was naar een nieuwe uitdaging, heb ik Assistant2 weer benaderd. Fons en zijn team nemen altijd de tijd om je goed te leren kennen en je met de juiste functie en Partners te matchen. Vanuit mijn karakter en lettend op de bedrijfscultuur. Ook is alles altijd goed geregeld vanuit de administratie, hun backoffice.

Wat ga jij de komende tijd doen bij Assistant2?
Wederom mag ik via Assistant2 aan het werk, in een hele leuke functie, die precies bij mij past. De Partner waar ik aan de slag ga, verzorgt trainingen op het gebied van internationale diversiteit. Gaaf en past helemaal bij mijn internationale achtergrond. Bovendien vind ik trainingen en opleidingen ontzettend leuk!

Sophia, leuk dat we nogmaals een mooie match voor jou, en onze Partner hebben kunnen maken. Wij wensen je heel veel werkplezier toe in deze nieuwe job. 

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.