nieuws

waar je wat aan hebt.

Even (opnieuw) voorstellen … Soerajja

21 april 2021

Tijd voor een nieuwe uitdaging dacht Soerajja. Op een gegeven moment is het tijd om verder te kijken en jezelf weer te prikkelen met een nieuwe baan. Het voelt natuurlijk erg vertrouwd om jarenlang bij dezelfde werkgever te blijven, maar voor je ontwikkeling is het ook goed om iets nieuws te ontdekken. Dus Soerajja klopte kort geleden bij ons opnieuw aan. Als we iets leuks voor haar voorbij zouden zien komen dan mochten we haar bellen. En zo geschiedde…. Soerajja is deze week gestart met haar nieuwe uitdaging bij één van onze Partners in Rotterdam als Management Assistant. Soerajja stelt zich opnieuw kort even voor….

Wat is eigenlijk jouw vooropleiding?
Ik heb de opleiding Managementassistente /directiesecretaresse MBO niveau 4 afgerond. Op dit moment ben ik nog bezig met de HBO Associate Degree Management opleiding die ik dit jaar ga afronden.

Waarom heb je voor het vak Ondersteuner gekozen?
Het uithanden nemen van werk voor een ander geeft mij voldoening. Anderen helpen zodat zij hun tijd beter kunnen besteden in hun specialisatie en ik het overbodige werk dat zij doen kan overnemen. Daarnaast vind ik het leuk om te laten zien wat ik kan en ik probeer mijn werk zo uit te voeren dat ik onmisbaar word voor het team.

Hoe ben je bij Assistant2 terecht gekomen en waarom voor ons aan het werk?
Via bekenden ben ik terecht gekomen bij Assistant2. Een oud-klasgenootje werkte via A2 en zij bracht mij in contact met Fons. Ik heb toen 6 maanden gewerkt via A2, en heb toen via hen een vast contract aangeboden gekregen bij de Partner waar ik toen in dienst was. Op gegeven moment wilde ik toch iets anders en heb ik weer contact opgezocht met Fons omdat ik een hele fijne ervaring had bij A2. Super professioneel maar toch ook heel persoonlijk!

Wat ga jij de komende tijd doen bij Assistant2?
Ik werk de komende maanden bij een Partner in het Rotterdamse van Assistant2, als Management Assistant/projectmedewerker.

Welke vervolg trainingen ga jij volgen in het kader van jouw persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT)? En waarom?
Ik wil graag de training Assertiviteit volgen om bewuster te worden van mijn eigen verbale en non-verbale communicatie omdat ik af en toe veel te recht voor m’n raap kan zijn.
In het verleden heb ik ook via A2 de trainingen: Presenteren met pit en Effectief zakelijk schrijven gevolgd. Dat was super leerzaam en leuk tegelijk.

Soerajja, we hebben opnieuw samen met jou een mooie passende match voor elkaar gekregen. Dank voor de bovenstaande complimenten en het vertrouwen in ons. Ook hier doen we het voor. Veel werkplezier en tot spoedig bij onze training Assertiviteit. 

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.