nieuws

waar je wat aan hebt.

Even opnieuw voorstellen … Lisette

23 september 2022

Lisette heeft al eerder voor Assistant2 gewerkt bij één van onze Partners. Na een tijdje begon de schoen toch wat te wringen en was dit niet de meest ideale baan en omgeving waar Lisette heel gelukkig zou worden. Dus alle kaarten zijn opnieuw op tafel gelegd, en in overleg met onze Partner heeft Lisette een nieuwe job bij een van onze andere Partners gevonden. Ook dat kan gebeuren. Je weet tenslotte pas na enkele maanden of je op de juiste plek zit. Lisette vertelt nog even wie ze is en waar ze voor gaat.

Wat is eigenlijk jouw vooropleiding?
Ik heb de MBO4 opleiding Commercieel Medewerker Marketing & Communicatie gevolgd.

Waarom heb je voor het vak Ondersteuner gekozen?
Omdat ik erg blij word van het helpen van mensen. Ik denk graag mee en wil graag bijdragen aan een omgeving waarin iedereen zijn werk prettig kan uitvoeren. Daarnaast hou ik van veel afwisseling in mijn werkzaamheden, wat het ondersteuners vak zeker biedt.

Hoe ben je bij Assistant2 terecht gekomen en waarom voor ons aan het werk?
Door een hele leuke vacature die Assistant2 geplaatst had. Deze bleek inmiddels niet meer beschikbaar, maar leverde wel een heel fijn gesprek op met Fons. Ik ben heel blij dat Assistant2 verder kijkt dan opleiding en recente werkervaring. Hierdoor kan ik me verder ontwikkelen richting mijn droombaan.

Wat ga jij de komende tijd doen bij Assistant2?
Vanaf 1 augustus ben ik gestart voor 32 uur per week als Assistant werken bij een van de maritieme Partners van Assistant2 in Rotterdam. Ik heb er erg veel zin in!

Welke vervolg trainingen ga jij volgen in het kader van jouw persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT)? 
Deze keuze is nog niet helemaal gemaakt. Maar ik denk aan Effectief zakelijk schrijven, zodat ik sneller een mail op kan stellen en deze minder vaak hoef na te lezen voordat ik hem verzend.
En Time Management, altijd handig om te leren hoe je je tijd het efficiëntst kan gebruiken.

Lisette, fijn dat je Assistant2 verder laat kijken voor jouw ideale baan. Veel succes en werkplezier bij onze maritieme Partner in Rotjeknor.  

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.