nieuws

waar je wat aan hebt.

Even opnieuw voorstellen Franca

31 augustus 2021

Franca start 1 september met haar nieuwe uitdaging als Executive Assistant (EA) bij een van onze internationale IT Partners in Amsterdam. Zij gaat direct in vaste dienst bij onze Partner nadat zij door de strenge voorselectie van A2 was gekomen. Uiteraard moest zij daarna nog twee intensieve gesprekken voeren met onze Partner en haar aanstaande collega’s. Maar uiteindelijk viel de keuze op haar! Opnieuw heeft Assistant2 een mooie match weten te maken voor zowel de Assistant als onze Partner.

Franca stelt zichzelf kort en krachtig voor…

Wat is eigenlijk jouw vooropleiding?
Hotelschool en Schoevers.

Waarom heb je voor het vak Ondersteuner gekozen?
Ik vind het leuk, ik ben er goed in en ik kan er financieel zelfstandig van leven.

Hoe ben je bij Assistant2 terecht gekomen en waarom voor ons aan het werk?
Dankzij Fons en mijn eigen initiatief weer contact met hem te zoeken naar aanleiding van een vacature die iemand mij liet zien. Ik had al eerder via Assistant2 een baan gevonden dus het voelde gewoon vertrouwt om weer met A2 aan de slag te gaan. En met succes dus!

Wat ga jij de komende tijd doen bij Assistant2?
Ik ben aangenomen als Executive Assistant bij één van de Partners, een internationale organisatie in internetverkeer, van Assistant2 en start daar per 1 september.

Welke vervolg trainingen ga jij volgen in het kader van jouw persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT)? En waarom?
Assertiviteit training omdat ik dat aan Fons heb beloofd. 🙂

Franca, welkom terug en  heel veel werkplezier bij onze Partner in Amsterdam. 

 

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.