nieuws

waar je wat aan hebt.

Enthousiaste reacties bij Algemene Rekenkamer

6 maart 2020

Fons, onze directeur en eigenaar van Assistant2, weet als geen ander hoe het vak van Assistant zich door de jaren heen heeft ontwikkeld en hoe het vak van Assistant er nu voor staat. Regelmatig krijgt hij dan ook de vraag om op locatie te komen vertellen over de laatste ontwikkelingen van het mooie vak en hoe je als ondersteuner jezelf moet blijven ontwikkelen en uit moet dagen om bij te blijven.

Vandaag was hij te gast op een bijeenkomst georganiseerd door de ondersteuners bij de Algemene Rekenkamer onder voorzitterschap van Jessica (zelf ook ondersteuner) op het oh zo mooie Lange Voorhout in Den Haag. De reactie van de teamleider; ” Dank nog voor je aanwezigheid en inspirerend verhaal, Fons. Ik wil met je delen dat ik al flink wat positieve reacties heb ontvangen van diverse collega’s”.

Binnenkort gaat er weer een enquête uit naar 5.000 ondersteuners om te kijken wat de laatste ontwikkelingen op het vakgebied zijn. Een onderzoek dat jaarlijks wordt verricht en op Assistant Day bekend wordt gesteld. Dit jaar gaan wij samen met onze Assistants en de UvA  erachter proberen komen hoe het vak er in 2030 uit zal zien en wat de trends de komende jaren zullen zijn. Uiteraard heeft Fons daar ook een mening over. Wordt vervolgd. Reacties kunnen naar Marketing@Assistant2.nl 

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.