nieuws

waar je wat aan hebt.

Eindelijk weer een fysieke training op de mooiste gracht, Effectief Zakelijk Schrijven

3 juni 2021

Het heeft even geduurd, maar eindelijk hebben we vandaag na een jaar weer een fysieke training in ons eigen mooie pand in Den Haag in plaats van de online trainingen. De training Effectief Zakelijk Schrijven is vanmorgen gestart. Wat zijn wij hier blij mee om een klein groepje Assistants weer op veilige afstand bij elkaar te zien en dat er gewerkt wordt aan de Ontwikkeling!

Ook de aanwezige Assistants hebben hier reikhalzend naar uitgekeken om hun schrijf skills te upgraden met onze Expert Evelyn Strube. Zij leren tijdens deze praktische trainingsdag helder zakelijk te schrijven, én hoe je in minder tijd betere, foutloze en begrijpelijke teksten schrijft. En daarnaast is het super fijn om weer eens nieuwe mensen ontmoeten: collega-Assistants waarmee je lekker kunt sparren over dit onderwerp en natuurlijk hoe zij deze lockdown hebben ervaren met, al dan niet gedeeltelijk, thuiswerken.

Wij zien dit als startpunt van echte versoepelingen zodat we (hopelijk) niet meer onze trainingen moeten afzeggen of online moeten geven. De eerst volgende training is 16 juni, de training Assertiviteit gevolgd door Creatief Zakelijk Schrijven op 9 september. Plan gelijk je training in, want er is erg veel belangstelling voor al onze trainingen.

 

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.