nieuws

waar je wat aan hebt.

Eigen schrijfkracht ontdekt tijdens doe-training Creatief Zakelijk Schrijven

27 november 2023

Hoe gebruik je jouw creativiteit om webteksten, mails of andere (zakelijke) teksten nét anders te schrijven, zodat ze ook precies overkomen zoals jij dit bedoelt?

Afgelopen week hebben wij Ondersteuners bij ons aan de gracht over de vloer gehad, die hun schrijfkracht 💪🏼 hebben ontdekt tijdens de interactieve training Creatief Zakelijk Schrijven! Met geschreven kaarten voor elkaar begonnen zij de dag. Tijdens de training kwamen verschillende teksten, die de deelnemers voorafgaand hadden aangeleverd, aan bod. Door het gebruik van eigen werk, is direct inzichtelijk waar de deelnemers nog meer Creatieve Spieren kunnen kweken ✍️. Met uitbreiding van hun vocabulaire en nieuwe vaardigheden verlieten de deelnemers de training, om er onmiddellijk de volgende dag mee aan de slag te gaan.

Enkele reacties:

  • “Gezellig, persoonlijk maar toch leerzaam. Door ons eigen werk te gebruiken is het ook goed persoonlijk in plaats van globaal.”
  • “Manou is een Expert met een goed gevoel voor humor, kennis & kunde! De lunch was ook heerlijk.”

Op 7 december vindt onze training Overtuigend Spreken & Presenteren plaats. Wil jij aanwezig zijn? Meld je dan nu aan via de aanmeldknop. Wil je een van onze andere trainingen volgen? Bekijk dan ons volledige trainingsoverzicht! En heb je vragen? Mail LOT@Assistant2.nl

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.