nieuws

waar je wat aan hebt.

Een zonnige dag tijdens de training Effectief zakelijk schrijven. We zijn van start!

22 september 2022

Iedere keer wanneer er een schrijftraining bij ons op de Koninginnegracht in Den Haag is schijnt de zon volop! Toeval? Zeker niet, want het is altijd een feestje hier! Een gemotiveerde en gevarieerde groep Assistants gaan vandaag aan hun ontwikkeling werken op schrijfgebied! Werken aan je schrijfskills is voor iedere Assistant / ondersteuner een must. Dus extra belangrijk om de training Effectief Zakelijk Schrijven te volgen.

Hoe schrijf je met meer gemak en effectiever? En hoe bepaal je jouw lezer, wat moet hij/zij weten als jouw tekst gelezen is? Dat betekent dat je goed moet zorgen dat zij jouw boodschap duidelijk begrijpen en begrepen hebben. Dat leren o.a. deze ondersteuners vandaag in Den Haag tijdens de training Effectief Zakelijk Schrijven van onze bekende Expert Evelyn Strube. Na een welkomstwoordje van Fons, directeur van Assistant2, gaan de Assistants lekker aan de slag en zijn ze in goede handen van de Expert.

Denk jij nu, deze training kan mij ook verder brengen in mijn werk? Meld je dan alvast aan voor de volgende training in het voorjaar 2023 of kies voor één van onze andere interessante doe-trainingen. Mail naar LOT@Assistant2.nl. Blijf jezelf ontwikkelen!

 

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.