nieuws

waar je wat aan hebt.

Een goed begin van het jaar! Even voorstellen … Nathalie

4 januari 2021

Via ons netwerk is Nathalie geattendeerd op Assistant2. Persoonlijk kennismaken en kort daarna voorgesteld bij één van onze Partners waar ze een Board Assistant van nu zochten. Onze Partner was direct super enthousiast over Nathalie. Iedereen met wie ze het gesprek had gevoerd, antwoordde volmondig ‘Ja’ op de vraag: ‘Is Nathalie de geschikte kandidaat die wij zoeken?’. Nathalie was na twee gesprekken met onze Partner natuurlijk ook erg enthousiast. Zij start per 4 januari bij onze Partner, een grote projectontwikkelaar in het midden van het land waar ze gelijk in vaste dienst gaat.

Uiteraard stellen wij Nathalie als moderne Assistant graag even voor. Immers de Ondersteuner van nu is al lang niet meer het klassieke plaatje van toen.

Wat is eigenlijk jouw vooropleiding?
Middelbare hotelschool (HOM) in Almelo en daarna Hoge Hotelschool Den Haag locatie Amsterdam.

Waarom heb je voor het vak Ondersteuner gekozen?
Mijn achtergrond ligt voornamelijk in de hotellerie en ik wilde graag een andere richting opgaan omdat ik mijzelf graag wil blijven ontwikkelen. Hospitality zit in mijn bloed en ik vind het heel prettig om in teamverband te werken en mijn organisatietalent optimaal te kunnen benutten. Mede dankzij Assistant2 ga ik nu werken als Board/Executive Assistant in een dynamische omgeving en mijn rol zal heel divers zijn, geen dag hetzelfde, daar krijg ik energie van!

Hoe ben je bij Assistant2 terecht gekomen en waarom voor hen aan het werk?
Via via door een bevriende oud-collega. Ik heb de begeleiding door Assistant2 als zeer deskundig ervaren. Een betrouwbare bemiddelaar met een goed netwerk waarbij persoonlijke begeleiding en ontwikkeling hoog in het vaandel staat.

Wat ga jij de komende tijd doen bij/via Assistant2?
Via Assistant2 zal ik direct in dienst treden bij een gerenommeerd Partner in het midden van het land. Hier ga ik fulltime aan de slag als Board Assistant. Uiteraard ga ik nog wel wat met het LOT doen en houd ik ‘stevig’ contact met A2. Immers naast plaatsen en ontwikkelen, begeleiden zij ook. Niet voor niets ligt het slagingspercentage van de plaatsingen die zij doen bijna op 100%.

Welke trainingen ga jij volgen in het kader van jouw persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT)?
Training Time Management en Training Effectief zakelijk schrijven. En waarom? Door het volgen van deze trainingen verwacht ik mijzelf verder te ontwikkelen op het gebied van zakelijk schrijven, mijn tijd optimaal in te kunnen delen en uiteindelijk zo efficiënt mogelijk te kunnen werken.

Goed gedaan Nathalie! Je bent hét voorbeeld van de echte Ondersteuner van nu. Veel succes!

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.