nieuws

waar je wat aan hebt.

Eén Career consultant is binnen! Ben jij de volgende??

9 november 2022

Recentelijk hebben wij ons Team uitgebreid. Lyona (voor ons Lyo) heeft de handschoen opgepakt en is inmiddels aan de slag als Career consultant. En we zoeken door! Zo’n doener van nu die het verschil wil gaan maken als Career Consultant!

Als toekomstige Career consultant bij Management Support Assistant2 B.V. zie je de competenties van de kandidaten, voel je de potentie en herken je simpelweg het talent. Je brengt de loopbaaneisen, de wensen en het karakter van de Assistant in kaart, om deze vervolgens aan een van onze Partners te presenteren voor de Perfect Match. En hier blijft het uiteraard niet bij. Je bent namelijk verantwoordelijk voor het gehele HR proces! Want alleen met deze werkwijze maak je het verschil.

Nieuwsgierig geworden? Zie onze interne vacatures. Dulcia drinkt graag een kop koffie/thee met je! Mail HR@Assistant2.nl of bel 088 022 23 99. Ik houd van korte lijnen!

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.