nieuws

waar je wat aan hebt.

Duidelijke emails schrijven? Kom naar de training Effectief Zakelijk Schrijven

10 augustus 2022

Het is juist nú de tijd om je te oriënteren op nieuwe trainingen. Jij wilt jezelf toch ook ontwikkelen net als jouw collega’s? Geef jezelf gelijk op voor deze loei interessante doe-training Effectief Zakelijk Schrijven op 22 september. Sta jij er wel eens bij stil hoeveel mailtjes, afspraak bevestigingen, uitnodigingen, notulen, rapportages etc door jou als Assistant geschreven worden? Belangrijk daarbij is dat je boodschap helder en bondig overkomt bij de lezer. Daarom kan de training Effectief Zakelijk Schrijven een mooie aanvulling zijn op jouw werkzaamheden.

Donderdag 22 september organiseren wij de training Effectief Zakelijk Schrijven. Waarom moet jíj je opgeven voor deze training? Je krijgt tijdens deze eendaagse training veel praktische tips hoe je helder zakelijke teksten schrijft (in minder tijd) voor bijvoorbeeld brieven, mails en webteksten. Prikkel je schrijfskills met deze doe-training en ga direct de volgende aan de slag met de inhoud.

Wil je meer en heb jij meer dan 6 jaar werkervaring als Assistant? Dan biedt de training Creatief Zakelijk Schrijven op donderdag 3 november uitkomst. Webteksten, social media, mails, persberichten, rapporten: een heldere en originele zakelijke tekst schrijven is een uitdaging. Hoe gebruik je creativiteit om het nét even anders te doen? Na deze praktijktraining Creatief Schrijven draai jij daar je hand niet meer voor om!

Enthousiast geworden? Meld je dan gelijk aan voor één van de trainingen, of gelijk voor beiden. Dan heb je stap 1 al gezet 🙂

Het is niet alleen goed voor je ontwikkeling, maar nog leuker is dat je met gelijkgestemden onze training volgt waardoor het een feest van herkenning zal zijn als ervaringen worden uitgewisseld. Wil je meer informatie, of info over een incompany training? Mail  LOT@Assistant2.nl.

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.