nieuws

waar je wat aan hebt.

Doe jezelf een leerzaam Sinterklaas cadeau. Kom naar de training Creatief Zakelijk Schrijven

26 november 2021

Ontwikkelen. We willen het allemaal, maar toch worden de plannen om te ontwikkelen te vaak in een hoekje gestopt en gebeurt er vervolgens niets. Terwijl het bekende advies is: blijf ontwikkelen en het liefst je hele leven lang. Daarom kun je je nog last minute aanmelden voor onze training Creatief Zakelijk Schrijven op donderdag 2 december aanstaande. Of vraag je leidinggevende dat je graag deze training wilt volgen als Sinterklaas geschenk 😉 Fantastisch idee toch?!

Sta je er wel eens bij stil hoeveel mailtjes, afspraak bevestigingen, uitnodigingen, notulen, rapportages enz. door jou geschreven wordt? Ontzettend veel! En dit zal de ene keer sneller geschreven worden dan de andere keer. Spelen met taal wordt leuker als je iets meer aandacht er aan geeft. Daarom is soms een training in helder en zakelijk schrijven geen overbodige luxe. Al is het maar om jezelf scherp te houden en te prikkelen.

Meld je nu nog aan voor de training Creatief Zakelijk Schrijven op donderdag 2 december. Onze Expert Manou van de Zande leert je om betere en creatieve webteksten, social media berichten, mails, persberichten, rapporten of blogs te schrijven. Hoe gebruik je je creativiteit om het nét even anders te doen? Hoe kom je op die pakkende openingszin? Na deze praktijktraining Creatief Schrijven draai jij daar je hand niet meer voor om! Voor deze training heb je bij voorkeur meer dan 6 jaar werkervaring als Assistant/Ondersteuner. Het is niet alleen goed voor je ontwikkeling, maar nog leuker is dat je met gelijkgestemden de training volgt waardoor het een feest van herkenning zal zijn als ervaringen worden uitgewisseld. Meer informatie? Mail  LOT@Assistant2.nl. Kom op, en geef jezelf een leerzaam Sinterklaas cadeau!

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.