nieuws

waar je wat aan hebt.

Do you speak perfectly English? Doe de taaltest. Ook handig voor je vakantie.

22 juni 2022

De zomer staat voor de deur dat betekent vakantie. Voor diegene die naar het buitenland op vakantie gaan en niet bij een internationaal bedrijf werken waar de voertaal Engels is, zullen zeer waarschijnlijk gebruik gaan maken van hun Engelse woordenschat. Weet jij het allemaal nog en pas jij de juiste grammatica toe? Leuk om dat te testen met deze Engelse meerkeuzevragen test.

Start direct de test van 15 vragen. Dit is een test op B1+ niveau. Dat is voor halfgevorderden (B2 is voor gevorderden, C1 ver gevorderden, C2 bijna moedertaalniveau).  Na afloop van de taaltest zie je gelijk welke vragen je goed en fout beantwoord hebt met korte uitleg.

Als Assistants bij Assistant2 kennismaken testen wij altijd standaard hun Nederlands én Engels. Wel zo belangrijk om te weten hoe jouw Engels is toch? Onze Partners waar bijvoorbeeld de voertaal Engels is willen dat namelijk ook graag weten. Dus wil je je kennis testen op welk niveau jij zit doe dan deze taaltest op B1+ niveau met 15 multiple choice vragen.

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.