nieuws

waar je wat aan hebt.

Directie Assistant Wijnanda organiseert opening schooljaar hogeschool

14 oktober 2021

Sinds juni is Wijnanda als directie Assistant aan de slag bij één van onze Partners, een hogeschool in de Flevopolder. Zij werkt daar op projectbasis vanwege een zwangerschapsvervanging. We horen regelmatig van haar hoe fijn ze het daar heeft. Onlangs organiseerde zij de opening van het nieuwe studiejaar wat met alle studenten feestelijk werd gevierd tijdens een interessante bijeenkomst met o.a. Tweede Kamerlid Caroline van der Plas. Wijnanda is een echte ontzorger en voelt zich als een vis in het water als het op organisaties van bijeenkomsten en events uit komt. 


Mogelijk is Wijnanda vanaf 1 december beschikbaar voor een nieuw project voor 24 tot 32 uur per week. Voorlopig zal ze haar kwaliteiten nog even inzetten bij de hogeschool, maar omdat het zo 1 december is laten we nu al weten dat Wijnanda op korte termijn beschikbaar is in de regio Middenoost Nederland (Zwolle, Dronten, Apeldoorn, Arnhem, Amersfoort, Barneveld etc.)

Benieuwd naar Wijnanda, of ben je gewoon geïnteresseerd in onze dienstverlening en werkwijze en wat wij voor jouw/jullie organisatie kunnen betekenen? Neem contact met ons op en bel 088 022 23 88 voor een persoonlijke kennismaking of mail  Fscheltema@Assistant2.nl.

 

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.