nieuws

waar je wat aan hebt.

Ons eigen netwerk…GOUD! Even voorstellen … Francis, secretaresse ambtsdrager

7 juni 2021

Het eigen netwerk is GOUD waard. Dat blijkt wel weer. Zorgvuldig door de jaren heen (alweer meer dan 35 jaar) opgebouwd.

Francis is per 1 mei gestart in haar nieuwe job als Assistant, secretaresse ambtsdrager bij één van onze Partners in Den Haag. Zij is daar rechtstreeks in vaste dienst gegaan. Uiteraard nadat zij de volledige selectie procedure via Assistant2 had doorlopen. Francis stelt zich graag kort voor….

Wat is eigenlijk jouw vooropleiding?
Ik ben begonnen met de HAVO en vervolgens heb ik de opleiding Internationaal Secretaresse aan de G.K. van Hogendorp gedaan.

Waarom heb je voor het vak Ondersteuner gekozen??
Ik ben een ondersteuner in hart en nieren. Ik houd ervan om de mensen voor wie ik werk te ontzorgen zodat hij of zij zijn functie optimaal kan uitvoeren. Verder ben ik echt een mensen-mens en houd ervan om het mensen naar hun zin te maken.

Hoe ben je bij Assistant2 terecht gekomen en waarom voor hen aan het werk??
Via mijn vriendin die ook via Assistant2 aan de slag is gegaan. Zij gaf aan dat dit een heel fijn en professioneel bureau is met leuke vacatures.

Wat ga jij de komende tijd doen bij Assistant2?
Ik ga direct in dienst bij één van de Partners van Assistant2 in Den Haag als secretaresse ambtsdrager.

Welke vervolg trainingen ga jij volgen in het kader van jouw persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT)? Dit moet ik nog bespreken, zeker omdat er ook een POP zal zijn bij de Partner van A2.

Mooi dat het ook via onze werkwijze allemaal lukt. Via ons eigen netwerk en met als goed gevolg direct in dienst bij onze Partner. Veel succes Francis, mede namens jouw A2 collega-Assistants. Veel werkplezier en succes als secretaresse ambtsdrager!

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.