nieuws

waar je wat aan hebt.

Een dikke 9 voor onze training Empowerment!

2 december 2022

Well done Anita, Luciënne, Virginie, Arlet, Linda, Ilona en Shelby! Laten we daar even mee starten, immers it takes 2 to tango!! Donderdag 1 december hebben 7 Assistants van nu tools van onze Expert Natasja aangereikt gekregen om Sparringpartner te worden. Hoe stuur je op een gelijkwaardige samenwerking? Welke skills heb je nodig om Sparringpartner te worden?

De groep van ondersteuners heeft tips en tricks ontvangen over de hard en soft skills die je nodig hebt om Sparringpartner te worden…… Het beroep van ondersteuner is volop in beweging en er liggen kansen om te groeien, Je moet dat uiteraard wel zelf doen en in beweging komen (Empowerment). Met deze doe-training kunnen de deelnemers aan de slag! Samen scoorden we een 9! Fantastisch meiden! En nu doorontwikkelen!!

Wil jij de volgende keer ook bij de training Empowerment aanwezig zijn, meld je dan nu alvast aan voor de training op donderdag 25 mei 2023 via de aanmeldknop. Of wil je een van onze andere trainingen en workshops volgen? Bekijk dan ons training overzicht ! Vragen? Mail LOT@Assistant2.nl

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.