nieuws

waar je wat aan hebt.

Deze mannen kun je maar beter te vriend houden

15 maart 2020

Je mobiel is tegenwoordig je alles-je, je voelt je onthand als je hem thuis bent vergeten of als je even niet bereikbaar bent door omstandigheden…..maar je kunt hem ook per ongeluk met wat afval in de ondergrondse container laten vallen….. HELP!!!! 

Voor Madelon, een van onze Assistants, was dat zo’n momentje wat je liever niet wilt meemaken. Je hebt een plastic flesje wat je keurig in de container wilt gooien, en op het moment dat je dat doet realiseer je…. volgens mij ging daar iets anders mee wat niet de bedoeling was. Aiiiiii, kleine hartverzakking. Gelijk het telefoonnummer bellen (ja hoe dan????)  en uitleggen wat er gebeurd is. De volgende ochtend komen daar je grote vrienden de vuilnismannen van de Gemeente Rotterdam aan rijden en halen vervolgens met grote zorgvuldigheid je mobiele telefoon er uit! Je dag kan niet meer stuk en toch nog op tijd op gesprek bij een van onze Partners!

BEDANKT KANJERS VAN DE GEMEENTE ROTTERDAM!!!

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.