nieuws

waar je wat aan hebt.

De gouden regels van het schrijven

30 maart 2023

Onze expert Evelyn heeft de deelnemers van onze training Effectief Zakelijk Schrijven de “gouden” regels van het schrijven geleerd. Vaak duurt het even voordat je op gang komt bij het schrijven van een tekst. Herkenbaar? De training vindt in het najaar nog een keer plaats!

De Ondersteuners die deel hebben genomen aan deze doe-training maken teksten met een doel, waarbij wordt ingespeeld op de lezer. Hun spelling & grammatica heeft weer een opfris-beurt gehad en ze schrijven nu met meer gemak en vertrouwen.

Op donderdag 20 april vindt de training Creatief Zakelijk Schrijven plaats, het vervolg van de training Effectief Zakelijk Schrijven. Bij onze expert Manou leer je op originele en een uitnodigende manier een band met je lezer te smeden.

Enkele reactie op de training Effectief Zakelijk Schrijven:

‘Ik heb veel geleerd in een dag.’

‘Evelyn legt duidelijk uit, het was een informatieve dag.’

‘Ik ben bewuster geworden van de verschillende manieren waarop een e-mail kan worden opgesteld.’

Wil jij de volgende keer ook bij de training Effectief Zakelijk Schrijven aanwezig zijn, meld je dan nu alvast aan voor de training op donderdag 12 oktober 2023 via de aanmeldknop. Of wil je een van onze andere doe-trainingen en workshops volgen? Bekijk dan ons totale training aanbod! Vragen? Mail LOT@Assistant2.nl

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.